Една от тези зодии е изключително отмъстителна

0
332

Това е една от малкото зодии, които са истински воини

В следващите редове ще ви запознаем с начина, по който следващите три зодии от зодиака ще забият нож в гърба ви.

зодии
Това е една от малкото зодии, които са истински воини

Ето как постъпват тези три зодии:

ВЕЗНИ
Това е една от малкото зодии, които са истински воини. Въпросът е, че рядко му позволяват да излезе на повърхността, поне при обичайни условия.
Не е изключено обаче да изкарате от равновесие дори и тях, макар че са изключително миролюбиви.
Когато стане напечено, те тутакси се превръщат в истински кобри. За да не пострадат, са готови да прехвърлят цялата вина върху вас.

СКОРПИОН
Безспорно Скорпионът е една от най-отмъстителните зодии. Достатъчно е само да го обидите и след това ще последва ответен удар. Той ще си отмъсти през нощта, т.е когато най-малко очаквате. Не приемайте казаното в прав текст, но все пак имайте предвид, че са изключително отмъстителни. Ако с нещо ги засегнете, не само, че ще ви го върнат, а и ще бъде тъпкано.



СТРЕЛЕЦ
Незнайно защо се заблуждават, че мнението им е изключително ценно за околните. Не им се получава да са тактични. Могат да ви кажат всичко, което мислят за вас по възможно най-бруталния начин. Дори да имате само един мазол, то няма съмнение, че Стрелецът ще успее да настъпи точно него. В момента, в който се скриете от полезрението му обаче, тутакси ще забрави за вас, пише bg-astrology.net.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.