Уникално! Те си пишеха 42 години, докато накрая се видяха и ето какво стана!

0
280

Уникално събитие в Сан Диего разтърси всички романтици! Двама души се видяха при изключително странни обстоятелства! Светът наистина изпадна в шок от това, което видя!

Лори и Джордж са двама души, които приковаха вниманието на цял свят с нещо уникално. Те изчакаха цели 42 години от първата си кореспонденция, за да се видят на живо, научи TOPactualno.com.

Всичко започва през 1975 г. Тогава в САЩ е модерно т. нар. „верижно писмо“. То представлява писмо на даден човек до шест непознати с цел запознаване.

12-годишната Лори го праща, но само 14-годишният Джордж й отговаря. Така двамата започват да комуникират.

Те са от различни щати и затова като деца е невъзможно да се срещнат. После отиват в колеж и животът ги държи далеч един от друг.



уникално
Те сътвориха нещо уникално

Това, което е уникално в случая обаче, е, че двамата са продължили да си пишат постоянно цели 42 години. Те си разменяли по едно писмо месечно, в което изливали душата си.

За всичките тези години настъпват промени в живота им. Лори се омъжва и вече има две деца. Джордж се запознава и с тях след това.

Интересното е, че съпругът й нито веднъж не я е изревнувал, че си пише писма с непознат. Той бил наясно, че това е само на приятелска основа.

Така идва 2017 година и Джордж решава, че трябва да превърне това уникално приятелство в напълно истинско. Той вече е на 56 г. и може да си позволи да пътува. Затова грабва куфарите и идва в дома на Лори.

Тя го посреща сякаш го е виждала стотици пъти. Няма нищо странно помежду им, те са истински близки, което е наистина интересно и леко странно.

„Много съм щастлив, тя ми е като сестра, така я чувствам. Познавам я от толкова много години, за мен е сбъдната мечта да мога да я прегърна.“ – споделя радостният Джордж.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.