Латвийският медиум Джулия Ванг със стряскаща прогноза: Човечеството навлиза в критичен период! (Подробности)

0
322

Джулия Ванг е направила стряскаща прогноза

Джулия Ванг предрича тежко изпитание за човечеството. Според латвийският медиум хората на цялата планета навлизат в изключително труден период.Това твърдят и други пророци, ясновидци и оракули.

Джулия Ванг направи стряскаща прогноза

Изключително трудно изпитание очаква и целия руски народ, прогнозира ясновидката. Според нея проблемите ще са най-вече икономически.

Сакатлъците на Русия ще се отразят и на цяла Западна Европа. Заради икономическите проблеми вероятността Европейския съюз да се разпадне е огромна, твърди Ванг.

„Икономическият подем за Русия ще настъпи след две-три години.



Тогава руснаците повече няма да се тревожат за своето бъдеще. И ще заживеят спокойно. Но дотогава изпитанията ще продължават. Но не чакайте промените отвън, стремете се да ги сътворите отвътре”, е съветът на медиума.

Джулия Ванг твърди, че когато светът разцъфне в цялата си светлина и прелест, тогава ще се почувства неговата красота. Именно тогава ще настъпят промените, които всеки един от нас ще усети осезателно.

Според гадателката всеки един от нас може да се стреми да промени света. И да го превърне в едно по-добро място за живеене.
„Стремете се към светлината и любовта. Благодарете! Това е ключът към успеха и хубавото бъдеще”, съветва латвийската пророчица.

Джулия Ванг е родена и израснала в Рига, но в последните години живее и работи в Москва. Завършила е актьорско майсторство в Руския университет за театрално изкуство. В киното и театъра има незначителни и епизодични роли.

Но има шокиращи фотосесии по оскъдно бельо, клипове и реклами. Които доста изпотяват мъжкото въображение.

Освен като модел, изкарва прехраната си и като фотограф. За пророческата си дарба разбира през 2012 година. Гадае в бъдещето, вижда миналото.

Предизвиква истински фурор още в началото с участието си в реалите програмата „Битката на екстрасенсите”. За себе си Джулия Ванг казва, че е „хаос в човешка обвивка”.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.