Сензация: Вкарват във „ВИП Брадър“ жена – мутант!

0
391

„ВИП Брадър“ тази година ще бъде доста нестандартен!

Истински мутант ще участва в тазгодишния „ВИП Брадър„. Това е 33-годишната Майра Хилс от Германия, която е известна с това, че притежава най-големите силиконови бомби в целия свят.

ВИП Брадър
„ВИП Брадър“ я вкарва у нас

Блондинката е получила оферта от Нико Тупарев и на първо четене се е съгласила да влезе в Къщата като специален гост. За услугата тя ще получи 60 хил. долара.

На пръв поглед прави впечатление, че тази година гостът ще прибере много по-малко пари в сравнение с предни сезони. Разбира се, това е така и поради факта, че Майра не е особено известна.

Това още веднъж потвърждава слуховете, че „ВИП Брадър“ този път ще бъде направен с по-малко пари. Хонорарите на звездите са далеч по-ниски от тези в предните години. Затова и самите звезди са доста по-малко нашумели.



Само за справка – Майк Тайсън миналата година получи половин милиард долара, което беше и рекорд за нашия „ВИП Брадър“ като цяло.

Майра Хилс се подвизава под псевдонима Мадам Бешайн. Тя се прочу преди 5 години, когато стана жената с най-голям бюст в Европа. Тогава русокосата изкусителка смени сутиент с размер B с такъв с Z.

Майра обаче не спря дотук и продължи да се подлага на шокиращи операции, докато най-накрая не стана номер едно по силикон в целия свят. Това й отреди място в Книгата на Гинес.

Според специалистите, Хилс страда от някакво психично разтройство, което не й позволява да бъде доволна от тялото си. Нейните комплекси са придобили такива измерения, че вече се е превърнала в истински мутант.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.