Голяма измама на „ВИП Брадър“ с отпадането на Ирина и Лили!

0
245

„ВИП Брадър“ отново прекали, считайки зрителите за глупаци!

Шоуто „ВИП Брадър“ за пореден път подцени зрителите си. Този път от екипа сами се издадоха, че не се гласува, а се реди предварително кой ще излезе и кой – не.

Доказателството за това дойде във Facebook, където администраторите на страницата на предаването се изпуснаха жестоко и дадоха да се разбере, че знаят предварително отпадащите на вечерта.

В социалната мрежа бе написано, че ще си тръгнат двама човека от един и същ лагер. Нещо, което не би трябвало да се знае. Все пак уж гласуването продължава почти до края на лайфа. Публикацията на администраторите дойде следобяд, няколко часа преди живото излъчване.

"ВИП Брадър" пак ни измами
„ВИП Брадър“ пак ни измами

От всичко това губещи, разбира се, са Ирина Тенчева и Кака Лили. Двете така или иначе не бяха никак долюбвани от зрителите, но очевидно не е бил даден никакъв шанс на гласуването.



Измамите на най-гледаното риалити шоу не са обсъждана тема от вчера. През годините е имало дори скандални победители, които са отвращавали всички хора.

Такива са например Христина – жената на Здравко от „Биг Брадър“, Надежда от Тризначките, Златка Димитрова и др.

Говори се отдавна, че Ирина Тенчева е била гласена за финалист и дори победител в шоуто, но негативните коментари за нея са променили нещата.

Мъжът на тв водещата – Иван Христов, е близък приятел на продуцента на „ВИП Брадър“, което породи слуха за уредената победа на Ирина.

В крайна сметка от шоуто сякаш ги досрамя да направят това, тъй като в момента се вижда, че Тенчева е най-мразената личност, прекрачила прага на Къщата тази година.

„Няма как да се напише, че ще си тръгнат двама от един лагер, когато уж в момента се гласува за това. Значи просто са знаели предварително всичко и са ни баламосвали.“ – пише възмутен зрител.

Вижте нагледно как от шоуто се издадоха, че се е знаело кои са отпадащите!

irina-lili1

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.