Доказано: Има живот след смъртта! (Ето как и къде продължаваме да съществуваме)

0
941

Живот след смъртта има

Живот след смъртта има и това вече е факт. Това категорично са го доказали учени от Университета в Северна Каролина. Със смъртта ние не изчезваме напълно. Подобно на цветята ние увяхваме, но разцъфваме на друго место.

Живот след смъртта има
Живот след смъртта има

Това сензационно изявление са направили експертите. Според спецовете след смъртта си човек попада в паралелни светове. От това различно от земното пространство на практика човек може да се върне и да възкръсне.

Изследване в тази връзка е направил професор Робърт Ланза.Той е сравнил живота на човешките същества и на растения. Ученият е стигнал до твърде любопитни съждения.

В процеса на експеримента професорът е установил, че и растенията, както и хората увяхват, за да могат да разцъфнат след време.



Той твърди, че може да докаже съжденията си с помощта на биоцентризма. Ученият е сред най-влиятелните в нашето време.

Според него смъртта е илюзия, която е създадена от нашето съзнание. Според тази теория животът е центъра на действителността и именно той създава Вселената, а не обратното.

„Което виждате, не би съществувало без съзнанието. Само то придава смисъл на света”, обяснява теорията си проф. Ланза.

Ланза е експерт по регенеративна медицина, директор в института по клетъчно инженерство, занимава се също с физика, квантова механика и астрофизика.

Тази експлозивна смесица дава теория на биоцентризма. В това направление на науката учените твърдят, че съзнанието е сътворило материята и вселената, а не обратно.

Според учените има един специален участък в мозъка, който „поражда” съзнанието.
„Животът е приключение, което надхвърля нашето обикновен линеен начин на мислене.Смъртта може да се окаже не толкова окончателна, колкото си мислим”, твърди ученият.

Още преди време учени от Калифорнийския университет достигнали до същите изводи. Те заявили, че съществуват паралелни светове. Изучили микрочастица, която може да съществува едновременно в две състояния, както и да се намира на две различни места.

Което недвусмислено доказва, че има живот след смъртта.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.