Семейството на Шумахер крие истината, но тя лъсна: Ето какво се случва с пилота!

0
364

Михаел Шумахер още се бори, но близките му не искат да се знае!

Въпреки че Корина Шумахер забрани на всички медии да изнасят каквато и да било информация за състоянието на мъжа й, в немско списание отново лъсна новина как е той. Оказва се, че състоянието му не е много надеждно.

Михаел Шумахер
Михаел Шумахер не се подобрява

Легендарният пилот нито може да говори, нито да ходи. Според изнесената информация, която не е потвърдена, Пилето се намира в критично състояние и е така от 3 години насам.

Въпреки това, донякъде е изненада, че мозъкът на Шумахер не е пострадал. Твърди се, че той все още разсъждава, но просто не може да каже това, което мисли.

Наскоро Жан Тод, който му беше шеф във „Ферари“ и му е най-добър приятел, идва в България и каза, че Шуми все още се бори. Той отказа да коментира истината за състоянието му, но намекна, че то не е добро.



Припомняме, че Михаел Шумахер претърпя жесток ски инцидент, в който си разби главата. Той дори преживя кома, от която излезе, но с тежки последици.

От пролетта на 2014 г. е затворен в дома си в Швейцария. Жена му е забранила всякакви външни лица, без нейно одобрение, да го посещават.

Цял свят все още тъгува за Шуми, който е само на 48 г. Макар да не е починал, се счита, че никога няма да бъде същият, което е наистина твърде жестоко.

Михаел Шумахер е считан за най-успешният пилот във Формула 1. Той има 7 световни титли и 91 спечелени състезания. Визитката му е наистина зашеметяваща.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.