Ясновидката Соня Щерева направи изненадваща прогноза за България

0
639

Прогнозата й вещае, че наводненията и пороите ще продължат с пълна сила

 

Соня Щерева
Прогнозата й вещае, че наводненията и пороите ще продължат с пълна сила

Ясновидката Соня Щерева направи изненадваща прогноза за България за след 2020 година.

Тя е известна в цялата страна със способността й да предрича предстоящото, при това с най-малките подробности.

Горнооряховката Соня Щерева предсказва бъдещето и лекува от 1990 година насам. Потокът от хора пред дома й не спира. Целогодишно пред жилището й се редят на опашка както хора от страната, така и от чужбина.

Сред известните личности, които търсят съвет от ясновидката от Горна Оряховица – Соня Щерева, е и вдовицата на покойния Илия Павлов – Дарина Павлова.



Ето какво предрича за България ясновидката Соня Щерева:

Според нея след около три години се очаква бум на завръщане на българи от чужбина. Тя вещае, че колкото и безнадеждно да изглежда положението ни към днешна дата, държавата ни все пак ще отбележи възход. В този период се очертава и истински бейби бум.

В управлението на страната най-накрая ще започнат да се прокрадват образовани и подготвени българи. Хора, които са живели зад граница, но истински милеят за родината си и за случващото се в нея. Именно те са тези, които ще изтеглят България нагоре.

Ясновидката е категорична, че страната ни няма да се оправи от такива като Слави Трифонов или други временни лидери и партии. За целта са нужни високо образовани хора и то с морал.

Като цяло не се очертават сериозни катаклизми

Соня Щерева сочи, че в страната ни няма да се случат неща, които са непоправими, тъй като сме пазени от висша сила. Държавата ни в никакъв случай няма да изчезне, нито пък ще се погуби, напук на мрачните прогнози, които мнозина се опитват да толерират в публичното пространство.

Това, което пази България, е святата сила на множеството загинали воини през различните войни. Българските земи са силно енергийно място. Самата Света Богородица бди над страната ни, категорична е Соня Щерева.

Прогнозира, че през следващите години не се очертават сериозни катаклизми. Не се очаква и сериозно земетресение, но пък за сметка на това няма да липсват леки трусове.
Ясновидката твърди, че в района на Родопите има загаснал хилядолетен вулкан, за който знаят малцина учени.

При все, че за момента кратерът спи, ако се събуди, ще стане опасно, предвижда Соня Щерева.
За съжаление обаче тя вещае, че пороите, наводненията и градушките, ще продължат с пълна сила и занапред. Според нея това е божие предупреждение, което трябва да накара хората да се осъзнаят.

Тя е категорична, че е крайно време да престанат да ламтят за материални придобивки и да станат по-добри човеци, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.