Изхвърлете тези неща от дома си, за да не ви застигнат болести и безпаричие

0
912

Никое от тези неща няма да ви донесе нещо добро

 

дома
Никое от тези неща няма да ви донесе нещо добро

Колкото и да не ви се иска, трябва да изхвърлите някои неща от дома си, за да не ви застигнат болести и безпаричие.

Вероятно всеки от вас понякога е усещал негативната енергия в живота си. Тя може да се отрази върху всяка една сфера.

Ако и вие напоследък се чувствате дискомфортно в дома си, забележите, че енергията ви се променя, чувствате се депресирани или агресивни, задължително трябва да откриете източникът, който съсипва ежедневието ви.

Ето някои неща, които могат да се отразят негативно на енергията в дома ви:



Пълзящи растения
Те биха могли да привлекат болести, ако ги отглеждате в жилището си. В случай, че ги отглеждате в двора си – те са истински магнит за неприятности. Още от древни времена тези растения се свързват с нещастие. Най-добре да ги изхвърлите от дома си, както и да се избавите от всички сухи цветя.

Счупени вещи
По-възрастните хора не изхвърлят нищо, дори да е счупено или износено. Те смятат, че всяко такова нещо може да им е от полза. Имайте предвид, че тези предмети разпръскват негативна енергия. Поради тази причина би било добре да се избавите от тези боклуци възможно най-бързо. Разчистете пространството и дайте възможност на нещо ново да влезе в живота ви, което да ви донесе положителни емоции.

Обърнете внимание на дребните детайли

Предмети от предишни обитатели
В нередки случаи предишните собственици на дома не изнасят вещите си. В същото време новите обитатели на дома се радват на придобивките, мислейки, че ще са им полезни. За съжаление обаче често пъти тези вещи са носители на негативна енергия и сами разбирате, че от тях не можете да очаквате да ви донесат нещо добро. поради тази причина най-добре е да почистите дома си от всички стари вещи, особено, ако те са останали от предишните обитатели.

Малки неща
Със сигурност имате в някой шкаф или чекмедженце малки календарчета от минали години, износени чехли, счупено огледало или нещо подобно. Съветът е незабавно да се избавите от тях, ако не искате да ви застигнат болести и нищета.

Препарирани животни
Все още мнозина вярват, че е много стилно да имат в дома си препарирани животни или пък еленски рога, меча кожа и др., Е, трябва да ви кажем, че много грешите. Съществата, лишени от живот могат да ви донесат само неприятности и нищо друго.

Счупени телефони
Предвид времето, в което живеем, всеки има в дома си поне по няколко телефона. Когато някой от тях се счупи, предвидливо го прибирате в шкафа, вместо да го хвърлите, с идеята, че може да използвате някоя част от него. Истината обаче е, че той се явява като портал, който може да си взаимодейства с енергията. Ако устройството е счупено, най-добре го изхвърлете, за да не съжалявате на по-късен етап, пише jenata.blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.