Вие сте истинска късметлийка, ако мъжът до вас е от някоя от тези зодии

0
459

Всяка жена се чувства защитена, ако съпругът й е зодия Козирог

 

зодии
Всяка жена се чувства защитена, ако съпругът й е зодия Козирог

Няма никакво съмнение, че сте истинска късметлийка, ако мъжът до вас е от някоя от тези зодии.

Представителите на тези зодиакални знаци притежават универсалния положителен набор от качества, който ги превръща в прекрасни съпрузи и бащи.

Ето кои са тези зодии:

Рак
Несъмнено мъжът Рак е от тези зодии, които са създадени за семеен живот. С тях обаче не трябва да прибързвате, подтиквайки ги към олтара, защото в началото може да изпитат известни съмнения дали вие сте правилната му половинка. Няма нищо странно в това, че няма да ви се довери веднага. Имайте търпение, в последствие ще се превърне в човека, за когото сте мечтала цял живот.



Раците разпределят еднакво времето си между семейството и кариерата. Освен това успяват да балансират между печеленето на пари и вниманието към децата и съпругата. За тях е много важно да черпят вдъхновение от половинката си. Имайте предвид, че ако не им позволите да ви помагат в домашната работа, могат да се превърнат в непоносими мърморковци.

Лъв
Представителите на царствената зодия Лъв, са ненадминати покровители и защитници на семейното гнездо. Годините са нещото, което правят Лъвовете готови да бъдат съпрузи и бащи. Те първо се доказват като личности на себе си и катерят върховете в живота, които са набелязали и едва след това създават семейство.

Представителите на царствената зодия Лъв, са ненадминати покровители и защитници на семейното гнездо

Щом срещнат правилния човек обаче и узреят за ролята на съпрузи, се превръщат в идеалните такива. Тези мъже знаят как се печелят пари и освен това са щедри – с удоволствие ги харчат за благото на семейството си. Той иска напълно да задоволи нуждите на съпругата и децата си. Обожава наследниците си и отделя много време и пари да развие талантите им.

Везни
Тези мъже са от тези зодии, които са непостоянни и свободолюбиви. Това обаче е само, докато открие правилната си половинка. Несъмнено ще се убедите, че мъжът Везни в началото на семейния живот и 10 години по-късно, са двама напълно различни хора. Те са гъвкави в общуването и проявяват нетърпимост към конфликтите. Именно това ги превръща в идеалните съпрузи за жени с труден и упорит характер.

Козирог
Дамите, които имат такъв мъж до себе си с удоволствие си спомнят първите години от връзката им, преминали под знака на страст и непредсказуемост. Те дълго време изпитват половинката си, но когато се уверят, че тя е техният човек, остават верни до гроб. Отделят доста време на децата си, въпреки че понякога са строги. Те рядко се променят с напредването на годините. Смятат за техен дълг да осигурят всичко необходимо на семейството си. Всяка жена ще се чувства защитена до мъж Козирог, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.