Ето как кръшкат жените според зодията (I част)

0
624

Запомнете кое трябва да ви светне червената лампичка при дамите от всяка една зодия

 

зодията
Запомнете кое трябва да ви светне червената лампичка при дамите от всяка една зодия

Оказва се, че всяка представителка на нежния пол си има свой метод, когато нещата опрат до скриване на истината, който до голяма степен е повлиян от зодията им.

Разбира се много ще сгрешите, ако се надявате, че следващите редове ще приличат на доклад от частен детектив. Въпреки това в тях присъства огромна доза истина за начина, по който кръшкат жените според зодията.

Убедете се в това:

Овен
Тези дами са изключително организирани и събрани. Форсмажорът определено не е техният начин на действие. Поради тази причина определено имате повод за притеснение, ако жената Овен постоянно закъснява за срещите ви и не може да ви отдели достатъчно време. Вероятно го отделя на някой друг…



Телец
Дамите, родени под знака на Телец, са много общителни и отворени. Точно такива са и отношенията им с техния партньор. Те обичат да говорят с него и да му споделят всичко. Освен това винаги изразяват любовта си показно – прегръщат го на обществени места, говорят нежни думи, интересуват се от делата на любимия човек… Ако тази дама изведнъж стане студена, то нещата определено не вървят на добре за връзката ви. Време е да светне червената лампичка, защото тази дама определено си е намерила по-благодарен събеседник, с когото си изкарва времето много по-добре.

Някои дами стават твърде нервни

Близнаци
Те обожават разходките навън, могат да се скитат дълго по улиците. Най-голямото наказание за тях е да ги затворите у дома. В този ред на мисли, ако дамата до вас изненадващо изяви желание да си остане у дома, работата й определено не е чиста.

Рак
Дамите от тази зодия рядко изневеряват, но това не означава никога. Ако често пъти е с потиснато настроение, то определено имате повод за притеснение. Тези дами лъжат много трудно, тъй като това противоречи на природата им. Именно поради тази причина изпадат в печал и тъга, когато им се наложи да прибягват до лъжи.

Лъв
Ако Лъвицата тръгне да изневерява, обръща твърде голямо внимание на външния си вид. Определено имате повод за тревога, ако видите половинката си с нова прическа, маникюр и зашеметяваща рокля. Освен това тези дами стават твърде общителни и могат да завържат разговор с всекиго, което за тях не е особено характерно.

Дева
Зодията на тази дама не позволява да изневери, преди да го обмисли много добре. Това означава, че Девата ще изневери много внимателно и щателно ще прикрие следите си. Така или иначе обаче ще се издаде с повишената си нервност. За нея да лъже, е нещо неестествено, което означава, че когато го направи, няма да се чувства на място, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.