Глоба 15 бона грози Алисия заради издънка (+още подробности)

0
695

Въпреки, че е подписала декларация, че трябва стриктно да пази тайна, Алисия проговорила. Сега я заплашва глоба 15 бона

Алисия

Още след първата поява в “Маскирания певец” много хора започнаха да шушукат, че Алисия е Принцесата.

Коментарите започнали, след като певицата казала на своя син и на приятеля си, твърдят от slava.bg.

А всъщност всички участници са длъжни да пазят в пълна тайна своето участие и от семейството си.

Все още съдбата на Алисия е в ръцете на продуцентите. Ако решат те могат и да й опростят глобата. Но пък ще нарушат правилата на формата.Казват, че Алисия е Принцесата. Но докато не си свали маската, не можем да бъдем сигурни

Зрители коментират, че Мария Илиева се опитала да замаже гафа като казала, че въпросната певица е на участия. Но така само показала, че Гала, Мария Илиева, Ники Кънчев и Геро знаят кой се крие под маските.

Други казват, че май само Зуека и Рачков наистина нямат представа. Затова всички изцепки и лафове, които ръсят им се получават толкова добре.

В същото време Маги Халваджиян е категоричен, че четиримата от панела и двамата водещи нямат никаква представа. Че само няколко човека са наясно кои са участниците в “Маскирания певец”.

Една от тях е Кремена Халваджиян, съпругата на Маги. Тя е дизайнер на облеклата и на маските.

Ще видим какво ще се случи в следващия епизод. Ако се окаже истина, че Алисия е Принцесата и сама е разкрила тайната, може и да я дисквалифицират.

В същото време от Клюки.нет научихме, че Пилето също се е издало. Че в неговия костюм се крие певицата Дивна. Но дали наистина е така, също предстои да разберем.

До сега своите маски свалиха Иван Звездев, който носеше костюма на Пауна. Джулиана Гани беше Коконата. Димо Алексиев беше Рицарят, а Филип Аврамов – Бикът.

 

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.