Свети Ефрем Нови спаси от коварна болест човек, който днес е жив и здрав

1
579

Свети Ефрем Нови набира огромна популярност и у нас. Чудесата, които е сторил стават все повече. Вярващите го търсят да ги спаси и от най-коварните болести

Иконата на Свети Ефрем Нови – вдясно долу е частицата чудотворни мощи

Отец Никодимос Кабарнос е роден на остров Митилини. Там са живели двама известни светци – Свети Рафаил и Свети Ефрем Нови.

През 2018 г. у нас на български език бяха издадени две книги за Чудотвореца. Едната е за възрастни, а втората е за деца. След това в редица храмове у нас беше донесена за поклонение иконата на Свети Ефрем с вградени чудотворни мощи.

С тях бяха авторът на книгите журналистът Ангел Бончев. Придружаван е от гръцкия изпълнител Никос Месогитис. Никос Месогитис лично видял нетленните чудотворни мощи на Свети Ефрем Нови, когато били извадени от гроба му.

За да поръчате книга за Свети Ефрем Нови можете да се свържете с Ангел Бончев на телефон 0898 802 638 или на мейл: angel_bonchev@tvevropa.com.



Заради многото чудеса, които Свети Ефрем Нови е извършил скоро след като вярващите са го помолили за помощ, той е наречен Светкавицата.

Отец Никодимос Кабарнос разказва във видеото долу следната история, цитирана от dobrotoliubie.com.

Мъж бил болен от рак в напреднал стадий. Неговата съпруга не искала да го изгуби. Научила, че Свети Ефрем много помага на вярващите.

Тя заминала за Неа Макри в Гърция, където се намира манастирът на Свети Ефрем Нови. Там се молила пред иконата на светеца.

Не минало много време и съпругът на жената оздравял. Това се случило преди години. Сега човекът е жив и здрав.

Неговото семейство не може да са отблагодари на Свети Ефрем Нови за стореното добро.

У нас също успя да извърши няколко чудеса само в един ден. За тях научете ТУК.

Икони на Чудотвореца  вече има изложени в българските храмове. Ходете и търсете светеца за помощ. Негови икони се продават в храмовете и в църковните магазини. Купете си икона и я занесете в храма свещеникът да ви я освети.

След това си я сложете вкъщи, за да се молите. Ако си купите малка иконка, можете да си я носите в дамската чанта, за да бъде винаги до вас и да ви пази.

 

loading...

1 КОМЕНТАР

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.