„Корнелия Нинова отново се има за победител!“

0
261

Калина Паскалева не спира да атакува лидера на БСП Корнелия Нинова. Очевидно е, че й има зъб за нещо на лична основа, не е само до политически пристрастия.

Журналистката Калина Паскалева е отявлен привърженик на партия ГЕРБ и това е причината често да атакува БСП. С Корнелия Нинова обаче започва да се заяжда вече прекалено често, което говори, че има нещо на лична основа между двете.

Калина Паскалева и Корнелия Нинова
Калина Паскалева не спира с атаките си срещу Корнелия Нинова

„Спах цял следобяд с идеята да не слушам последните предизборни агитации, за да се събудя и да видя Корнелия Нинова по БТВ, която отново се определя за победител, но същевременно твърди, че вотът бил изкривен и купен?!! Накрая така се оплете, че и тя не можа да обясни какво точно иска да каже.

После г-жа Нинова заговори за купен корпоративен вот, но пък аз съм чула и поназнайвам няколко неща за президентските избори и техния тогавашен “привлечен” кандидат, за каквото обявяват сега и г-жа Манолова. Последната трябвало да им е благодарна, защото за нейния резултат принос имали БСП.

На финала соцлидерката се произнесе за лошо използвани пари в здравеопазването като даде пример, че в някои общини нямало денонощна аптека. Дълбоко се съмнявам причината за липсата на такава да е управлението на държавата. Обикновено няма желаещи, които да работят нощно време, а собствениците на аптеки не държат обект, от който нямат регулярен оборот. От личен опит й го казвам – питала съм във Великотърновска област преди 6 месеца защо няма денонощна аптека.“ – гласи написаното от Калина Паскалева във Фейсбук.



loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.