„Г-жо Нинова, не е ли време да станете щастлива домакиня вкъщи вече?“

0
392

Журналистката от Пловдив Калина Паскалева, която стана по-известна с риалити участията си, отколкото с материалите си, не пропусна да атакува Корнелия Нинова след поредния провал на БСП в избори!

Антикомунистката Калина Паскалева, която не крие симпатиите си към ГЕРБ, изрази задоволството си от вчерашната изборна победа. Тя обаче не изпусна шанса да уязви Корнелия Нинова за срамното представяне на БСП.

Корнелия Нинова и Калина Паскалева
Калина Паскалева пак атакува Корнелия Нинова

„Катастрофална загуба за #БСП!
Много звучен шамар.
За ПОРЕДЕН ПЪТ! И за втори само в рамките на последната година.

Г-жо Нинова, не е ли време да станете щастлива домакиня вкъщи вече? Поне ще си спестите излагацията, ако не друго. Аз не знам останаха ли Ви думи, с които да се оправдавате за категоричните си провали вече. Ама утре ще чакам да Ви видя в някое интервю, щото сега пак сте пратили друг да чете реч от партийната ви трибунка.“ – написа Паскалева във Фейсбук.

Прави впечатление, че тя сякаш има личен зъб на Нинова, тъй като не спира с нападките си към нея. Дали става въпрос само за партийни пристрастия или нещо друго, не се знае.



Думите й този път обаче явно са подразнили жестоко някого, защото само часове след това автомобилът на Калина е бил разбит.

„ПАК ЛИ СЛУЧАЙНО МИ РАЗБИХА КОЛАТА С ЧУК?
Единственият начин да ми покажете, че съм на прав път в коментарите и анализите си, е като нанасяте щети върху вещите ми. Тази сутрин видях, че някой е счупил стопа на колата ми с чук, задрал е и боята, а стъклата е оставил пред вратата на кооперацията.

Имам каско, щетите ще ми се покрият, но начинът, по който някой се опитва да ми затвори устата, е недопустим и с типичен мутренски маниер, който беше толериран във времена на друго управление преди 10 години.
Да, разплакахте ме, да, наранихте ме, но няма да спра да изразявам мнението си и позицията си. И наистина не ме вълнува дали това ви харесва, или не!
И не, не е случаен инцидент с кола, на която съм попречила на пътя.“ – изригна звездата от „Островът на изкушенията“ и ‘Биг Брадър Ол Старс“.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.