Всяка жена трябва да е наясно с тези неща за мъжа до нея

0
560

Не ги пренебрегвайте, те са от огромно значение

 

мъжа
Не ги пренебрегвайте, те са от огромно значение

Има няколко неща, с които всяка жена трябва да е наясно, що се отнася до мъжа.

Ако сте млада двойка и неотдавна сте заживели под един покрив с мъжа си, то със сигурност сте в страхотна еуфория. Несъмнено вие сте доста ентусиазирани и щастливи и не вярвате, че нещо може да помрачи радостта ви. За съжаление обаче това е повече от възможно.

Няма съжителство без проблеми, но като че ли най-страшни се оказват сериозните разминавания между очакванията и реалността.
За да ви помогнем да избегнете тези разминавания, ще ви запознаем с основните неща, които задължително трябва да знаете за мъжа до вас.

Ето ги и тях:



Инициативност
Не забравяйте, че мъжете също се нуждаят от признателност, особено в случаите, в които поемат някаква инициатива. Не пропускайте възможност да го похвалите за всяко нещо, което прави за семейството и дома.

Любов
Няма по-хубав израз на любовта от действията. Факт е, че никой от двама ви не се нуждае от мили думи, които са изпразнени от съдържание. В същото време пък едва ли има човек, който да не разчете правилно действията ви. Ангажираният мъж обича предимно действията. Вие сте истинска щастливка, ако понякога поема инициативата да направи сутрешното кафе или пък приготви вечерята. Несъмнено с всичко това той ви казва едно голямо „Обичам те!“, така че нямате право да му се сърдите дори и напоследък да е по-пестелив откъм мили думи.

Не пренебрегвайте тези съвети

Бъдете кратка и ясна
Несъмнено мъжът до вас ще ви разбере много по-бързо и добре, ако сте кратка и ясна. В този ред на мисли ще ви се наложи да забравите за дългите среднощни разговори, защото той сега е глава на семейство и има много повече отговорности. В този ред на мисли изобщо няма да му е до догадки и чувствени речи. Ако искате нещо, просто му го кажете.

Дайте му време
Съвместният живот учи, така че не очаквайте, че разбирателството помежду ви ще се появи от първия ви миг под един покрив. Става въпрос за чисто битови и ежедневни въпроси. Добре е обаче още от самото начало да установите задълженията си, както и основните правила и разбира се да проявите търпение.

Несигурност
Съвместният живот е голяма крачка за всеки мъж. Това, че вероятно я е обмислил добре далеч не означава, че не се страхува от провал в отношенията ви. Вероятно ще прави доста грешки, но винаги ще има нужда от подкрепата и съдействието ви. Добре е да му покажете, че каквото и да става вие сте до него.

Не на последно място не забравяйте, че всеки има нужда от време за себе си. Освен това някои очаквания никак няма да ви се харесат, но можете да постигнете всичко чрез разумен диалог, а не чрез скандали, пише bg-astrology.net.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.