Чисто бял елен се появи у нас в лозята: Носи късмет и сбъднати желания

0
1384

От няколко дни чисто бял елен се разхожда свободно. Вече няколко души са успели да го зърнат, а други са го снимали в лозята

Чисто бял елен в лозята на с. Московец Сн: Владимир Иванов

Животните албиноси са рядкост и винаги предизвикват възторг сред хората, когато ги забележат.

Затова се твърди, че те носят огромен късмет, благоденствие, дори нова любов. Един вид са знак Свише, че предстоят добри дни и много благини.

В интернет от години се въртят снимки на бели животни албиноси. Има катерици, тигри, лосове, дори жирафи. Но тези животни не променят цвета на своята козина през зимата, за да се сливат със снега. Просто така са се родили.

Българският бял елен е дошъл от Балкана. Слязъл в лозята до с. Московец, общ. Карлово, писа karlovopress.com.Първият човек, който го снима беше Владимир Иванов. Той изпратил своите снимки в редакцията на местния сайт.

Владимир Иванов споделя, че белият елен се разхождал край пътя. Хапвал трева, после пресичал през пътното платно. Човекът се страхува някой да не го блъсне.

Според местните ловци, той се е появил да си търси храна. С напредване на есента вече няма достатъчно трева, листа и плодове високо в гората.

Вчера се появиха коментари в социалните мрежи, че може да е избягал от фермата за лопатари до с. Московец. Там има и винарска изба. От няколко години собствениците отглеждат благородните животни.

Но тази информация все още не е потвърдена или отхвърлена.

А до тогава местните хора се молят нищо лошо да не се случи на техния чисто бял елен. И тайно се надяват да го зърнат на живо, за да им донесе късмет.

Дано да донесе късмет и на всички вас, който имате шанс да го гледате от снимката на Владимир Иванов.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.