Чисто бял елен се появи у нас: Носи огромен късмет и сбъднати желания

0
1700

От няколко дни чисто бял елен се разхожда свободно

Чисто бял елен препуска в лозята на село Московец Сн: Владимир Иванов

Вече няколко души са имали късмет да го зърнат, а други даже са го снимали.

Животните албиноси са голяма рядкост и винаги предизвикват възторг сред хората, когато ги забележат.

Затова се твърди, че те носят огромен късмет, благоденствие, дори нова любов. Един вид са знак Свише, че ни предстоят добри дни и много благини.

В интернет от години се въртят снимки на бели животни албиноси. Има катерици, тигри, лосове, дори жирафи. Но тези животни не променят цвета на своята козина през зимата, за да се сливат със снега. Просто така са се родили.



Българският бял елен е дошъл от Балкана. Слязъл в лозята до с. Московец, общ. Карлово, писа karlovopress.com.

Първият човек, който го снима е бил Владимир Иванов. Той изпратил своите снимки в редакцията на местния сайт.

Владимир Иванов споделя, че белият елен се разхождал край пътя. Хапвал трева, после пресичал през пътното платно. Човекът се страхува някой да не го блъсне.

Според местните ловци, той се е появил да си търси храна. С напредване на зимата вече няма достатъчно трева, листа и плодове високо в гората.

Вчера се появиха коментари в социалните мрежи, че може да е избягал от фермата за лопатари до с. Московец. Там има и винарска изба. От няколко години собствениците отглеждат благородните животни.

Но тази информация все още не е потвърдена или отхвърлена.

А до тогава местните хора се молят нищо лошо да не се случи на техния чисто бял елен. И тайно се надяват да го зърнат на живо, за да им донесе късмет.

Дано да донесе късмет и на всички читатели на topactualno.com от цялата страна, които имате шанс да го съзерцавате от снимката на Владимир Иванов!

Екипът на topactualno.com пожелава здраве, късмет и сбъднати мечти на г-н Владимир Иванов! Още много добри попадения, с които да радва хората от Карлово и от страната!

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.