Десислава Радева остави български символ в Лондон (+снимки)

0
614

Президенската двойка на България пристигна в Лондон за двудневна среща на най-високо равнище. Десислава Радева подари красив български подарък

Президентската двойка на входа на „Даунинг стрийт“ 10

Срещата на върха на НАТО се проведе в Бъкингамския дворец. Домакин на събитието е Нейно величество кралица Елизабет Втора.

Кралицата посрещна своите гости на приема в красив костюм в сиво и маслено зелено. С неизменната огърлица от перли и с брошка във формата на палмово листо.

Срещата приключи  с обща историческа снимка. На нея президентът Радев е седнал на първия ред от ляво на дясно.

Кралица Елизабет Втора е в средата. Зад нея е фрау Меркел и Макрон. До нея със синята вратовръзка е Борис Джонсън. От другата й страна е Йенс Толтенберг – генерален секретар на НАТО. Ген. Радев е седнал между дамата с червена рокля и президента Тръмп

Той седи между дамата с червена рокля и Доналд Тръмп. До Тръмп е принц Чарлз. От другата страна на кралица Елизабет Втора е Борис Джонсън. Зад Нейно величество е фрау Меркел, а до нея Макрон. Те сред най-известните европейски лидери.



Президентската двойка е поздравила кралица Елизабет Втора и вече разговаря с принц Чарлз

Преди приема на Кралицата президентската двойка на България посети резиденцията на премиера на Англия Борис Джонсън. Тя се намира на емблематичната за Острова улица „Даунинг стрийт“ 10. Там е живяла и работила баронеса Маргарет Тъчър и останалите премиери на страната.

Десислава Радева закичва елхата на английския премиер с топка с българска шевица

За визитата Десислава Радева занесе подарък. Това е коледна украса за премиерската елха. Голяма топка, декорирана с българска шевица. Изключително красиво и елегантно изработена.

На видеото долу ще видите пристигането на президентите на държавите от НАТО. Те влизат и се ръкуват с Кралица Елизабет Втора, с принц Чарлз и с Камила, които са домакини на събитието.

На време 01:09 се вижда в гръб нашата президентска двойка как разговаря с принц Чарлз. След това се ръкуват с Камила и разменят няколко думи. После влизат в залата за приема.

Ако трябва да коментираме тоалета на първата дама на България, тя отново е заложила на рокля от ластична дантела с флорални мотиви.

Тежката дантела пада свободно. Цветът е официален и в същото време ненатрапчив. Сходен е с цвета на костюма на Кралицата. Тоалетът добре е подбран за този толкова важен световен повод.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.