Тази семейна идилия стопли сърцата на милиони по света

0
418

Не случайно Коледа е най-семейният празник. На него се събира цялото семейство. Всяка семейна идилия е чудесна

Семейна идилия от четири поколения заедно – принц Уилям, принц Джорж, кралица Елизабет Втора и принц Чарлз

На снимката заедно се забавляват четири поколения от британското кралско семейство.

Най-малкият представител на рода принц Джордж, вече на 6 годинки, приготвя традиционния коледен пудинг.

До него са принц Уилям и принц Чарлз. Както и стожерът на семейството кралица Елизабет Втора.

Докато принц Джордж бърка съставките за коледния пудинг, а неговият дядо сипва продукти, кралицата зорко следи и дава съвети. Кралското семейство замеси дузина пудинги, които бяха разпратени за Коледа на членовете на Кралския легион. Те са част от благотворителната кампания на британското кралско семейство.



Кралското семейство с членове на Британския легион 

На една от снимките заедно с членовете на британското кралско семейство са членове на Британския легион. Благотворителна организация работи в полза на бивши членове на Британския кралски легион и на служещи. Кралицата е неин патрон от 1952 г.

Кралица Елизабет Втора в смарагдово зелено на пък към църквата за празнична служба по случай Рождество

След като подготви своето традиционно приветствие за Рождество, Кралицата замина за Шотландия. В приветствието отбеляза  годишнината от стъпване на човек на Луната и битката при Нормандия. Нейно величество подчерта ролята на младите, които през 2019 г. активно поставиха въпроса за опазване на климата и природата на планетата. Както и раждането на нейния правнук принц Арчи.

По традиция кралица Елизабет Втора обича да релаксира в Шотландия.  Всяка година пристига в страната с влак. Тя има специален вагон за нея, семейството и охраната й в обществения влак.

Там посрещат Рождество Христово. Всички заедно отиват на църковна служба в местната църква.

Тази година само принц Хари, Мегън и малкият принц Луи не бяха с кралицата. Те решиха да посрещнат Коледа в САЩ. Заедно с майката на Мегън Маркъл.

Сър Род Стюард, известният певец, се изказа негативно против решението на принц Хари. Той призова всички да бъдат заедно с кралицата, която вече е на преклонна възраст. Но младите решиха да бъдат на американска земя. Вероятно това е и добре премислен дипломатически акт.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.