Любовен хороскоп за 2020 (I част) – март месец ще е щастливият миг в любовен план за една от зодиите

0
625

Всичко е във ваши ръце

 

любовен хороскоп
Всичко е във ваши ръце

Ако изгаряте от нетърпение да научите какво ви очаква в любовта през новата 2020 година, то можете да го направите в следващите редове от точния любовен хороскоп.

Астролозите посочват, че любовните трепети няма да подминат нито един от зодиакалните знаци през настоящата година.

Докато за някои 2020 година ще донесе промени, то за други тя ще постави началото на страстни и бурни любовни взаимоотношения. Дали ви предстои да откриете любовта или пък да се разделите с важен за вас човек, можете да научите от точния любовен хороскоп в следващите редове.

Ето какво вещае той за всеки един от зодиакалните знаци:



Овен
Онези представители на зодия Овен, които все още са сами, ще открият първите любовни искри през месец февруари. Добре е да се възползвате от всички възможности, които ви се представят, за да се социализирате и да осъществите нови запознанства. Също толкова ползотворен в любовен план се очертава и месец октомври.
За онези от вас, които са във връзка, 2020 година ще е годината на промяна и важни решения. Докато някои от вас ще продължат да търсят нова любов, то други ще разберат, че искат да останат с настоящия си партньор до края на дните си-.

Месец март е времето ви за страстна любов

Телец
Що се отнася до представителите на зодия Телец, то техния щастлив миг по отношение на любовта ще настъпи през месец март. Тогава е времето за страстна любов. Ще имате възможността за нова връзка, която обаче ще се опитате да прекратите. Въпреки това е добре да помислите много добре, преди да се разделите с партньора, който е потенциално страхотен. Най-страстния период през 2020 година за вас, Телци, ще е от август до октомври. Тогава в живота ви може да се завърне с гръм и трясък една от старите ви любови, за която все още не сте забравили.
Онези от вас, които плануват сватба, е добре да изчакат до месец декември, тъй като именно тогава настъпва периодът на стабилизация.

Близнаци
За вас Близнаци, месеците април, август и декември, са времето за любовни афери. В случай, че все още не сте открили своя партньор, това е времето, в което трябва да държите очите си широко отворени и да обръщате подобаващо внимание на новите хора в живота ви.
Новата година ще е повече от добре за любовните ви отношения в сравнение със следващата – 2021 година. Ако решите да сключите брак, то е добре да сте наясно, че имате две възможности – или ще трае вечно или ще приключи много по-бързо, отколкото сте очаквали. Разбира се тук е мястото да посочим, че всичко е във вашите ръце и тези на партньора/партньорката ви, пише vesti.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.