Гал Сасон: Настъпва вълшебна нощ, която ще предопредели вашата съдба за цяла година напред

0
4820

Тази нощ е изключително важна за всеки човек, казва Гал Сасон. В 23:42 часа на 24 януари 2020 г. настъпва новолуние във Водолей

Гал Сасон

Много внимателно трябва да си направите равносметка на живота. И да решите какво искате да ви се случи през следващите месеци на 2020 г.

Това може да се отнася за образование, работа, отношения, хора, приятелства, любов.

Но също така за посвещаване в различни обществени и благотворителни начинания. Може да сте обмисляли да промените своя мироглед. Вече е настъпил моментът това да започне да ви се случва. Например да се отворите към религия и духовност. Или да се посветите на природата, опазването на околната среда и на различните забележителности.

Добре е да си запишете своите цели и амбиции, мечти и желания. Приберете листа на ваше скрито място и след 12 месеца ще можете да прочетете какво сте успели да постигнете. 100%, че вашият живот няма да бъде същият и то в по-добра посока.



В края на 2019 г. Гал Сасон беше при Гала в „На кафе“. Тогава каза, че от 2020 г. навлизаме в нова епоха. Енергията ще се движи доста по-бързо от преди.

През тази година започва духовно пречистване на хората. Ако агресивните хора не успеят да се пречистят и да се смирят, ще си създадат собствена програма за самоунищожение.

В края на годината Юпитер и Сатурн се събират заедно във Водолей. Тогава ще се отвори една врата към духовността. Защото сме в Ерата на Водолея. А това именно е осъзнатостта.

През първата половина на годината ще има много конфликти, напрежение и промени.

За България през 2020 г. много събития ще се движат под знака на Козирог. Самата България е двоен Козирог. Знакът Телец също присъства в картата на България. Това означава земя и заземяване. Но също така и грижа за земята и за природата. През годината е важно да почистим реките и останалите площи. Да не замърсяваме въздуха. Морето също трябва да бъде чисто, както и плажовете около него.

България получава Уранов възврат. Случва се веднъж на 84 години. Означава пробуждане, промяна и революция. Уран е Водолей, а Водолеят е в дома на парите. Това ще бъде свързано с инвестициите.

България се намира в Юпитеров възврат. Гал Сасон го нарича „целувката на Бог“.

Тези аспекти ще насочат България да тръгне в нова посока. Годината е изключително добра, но и непредсказуема за страната. Неочаквано нещо може да се случи изведнъж.

Българите ще постигнат големи успехи в киното, изкуствата и креативните начинания. Същото се отнася за спортовете.

В световен план 2020 г. няма да бъде комфортна. Изборите в Израел и в Англия. Импийчмънт в САЩ. Русия е изгонена от Олимпийските игри. Тези проблеми са започнали в края на годината, а техният пик ще бъде през януари 2020 г.

И вече станахме свидетели на някои от тях. Принц Хари и Мегън Маркъл напуснаха кралското семейство. Страшен пожар покоси Австралия като унищожи  хиляди декари гори и уби милиони животинки. На 31 януари Брекзит ще бъде факт.

У нас се развихриха скандали с лотариите и с хазарта.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.