За Гинес: Младоженци изкараха най-най-дългият меден месец (+видео)

0
351

Тази неочаквана история за най-странния меден месец, който накара целия свят да говори за него, се превърна в истинска световна сензация

Най-дългият меден месец продължи цели 675 дни

Традицията повелява, че след олелията по сключването на брак и вдигането на тежка сватба, младата двойка да се наслади на своя меден месец.

Там, където ще бъдат само двамата и да се наслаждават на  своята любов.

Но една двойка напълно разбуни духовете по света. След като стана известно, че младоженците са се насладили на своя меден месец в продължение на почти 2 години.

Това е историята на семейство Хауърд – Ени и Майк от Ню Йорк. Двамата млади решили, че за тях традицията на семействата да се възползват от една или две седмици отпуск като меден месец няма да важи.



Затова се отправили на околосветско пътешествие, продължило в следващите 675 дни.

И така, по време на своя двугодишен меден месец влюбените посетили повече от 300 забележителности в над 33 страни, разположени на 6 континента.

Те сметнали, че парите, с които разполагат за своето пътешествие възлизат на 45 щатски долара на ден, и в почти всички страни те се вмествали в този бюджет.

Разбира се, във Великобритания, Германия, Франция, Норвегия им били необходими малко повече средства, но пък те спестили от обиколките си из Азия и Африка.

Ени и Майк Хауърд споделят, че техният меден месец се оказал по-евтино начинание, отколкото обичайният им живот в Ню Йорк.

След като приключило това незабравимо приключение, членовете на младото семейство решили да се захванат с частен бизнес. Те открили своя компания в Ню Йорк. Двамата помагат на други младоженци, решили да се възползват от своя меден месец по подобен начин.

Ени споделя, че иска да покаже на младите хора, че могат да се забавляват като обиколят целия свят за много по-малко средства. Така ще натрупат много интересни впечатления и преживявания. Отколкото биха изхарчили в тузарски курорт за две седмици за своя меден месец. Където може нищо интересно да не им се случи.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.