Определиха най-актуалния цвят за 2020 година

0
389

Всяка година световните дизайнери определят най-актуалния цвят за годината. Той се превръща в главен  акцент във всички направления. Така е и през 2020 година

Синият цвят е хит през 2020

През 2020 най-модният цвят е синият.

Но най-вече акцентът пада върху класическата (стандартна) разновидност на синьото.

Световните дизайнери го препоръчват като цвят от мебели до грим. Т.е.  всички направления от живота. Цветът важи за млади и стари, за децата, за жените и за мъжете.

И тук идва най-интересното. Има хора, които харесват този цвят, други не. Има хора, на които той им подхожда, а на други не.



Как ще постъпите, е право на ваш избор. Ако не харесвате това синьо в неговия чист вид – сако, яке, блуза, панталон, риза, грим, отново можете да бъдете шик.

Намерете си дрехи или аксесоари (шал, бижу), където цветът присъства, но не е водещ.

Това е синият цвят, хит през  2020 г.

Същото правило важи за онези от вас, на които това синьо не подхожда на цвета на кожата (прекалено бледа или прекалено тъмна). Не подхожда на цвета на вашата коса – рижава, кестенява или боядисана в някой по-екстравагантен цвят.

След като изяснихме този важен аспект, трябва да обърнем внимание и на финансовата част на въпроса.

Ако сте от типа експериментатори и разполагате със средства, вие лесно можете да смените мебелите в хола или в кухнята. Ще си купите дивани и столове със синя дамаска. Но ако не сте такъв тип хора, тогава ще подходите практично, рационално и в рамките на вашия бюджет.

Затова можете да се спрете само на отделни детайли от вашия дом, които могат да бъдат сини. Например, нова кувертюра за леглото. Нова покривка, салфетки в синьо.

Можете да си вземете сини чинийки за хранене. Чаши за безалкохолни или за кафе в синьо.

По същия начин подходете и към вашето облекло. Ако нямате средства за подмяна на гардероба, вземете си поне нов пуловер, риза или шал. Можете да си намерите подходящи бижута, чанта, портмоне. Или слънчеви очила със синя рамка.

Но преди да започнете голямото пазаруване, отворете гардероба или кашоните на тавана. Вижте с какво разполагате от минали години. Може полата в синьо все още да ви става. Или синята риза, която сте прибрали и не сте обличали от години.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.