Ходжа Адем: 2020 година ще бъде особена и критична

0
2405

В ексклузивно интервю известният ходжа Адем предсказва, че през 2020 година ще се случат страшни катаклизми

hodja-adem
Ходжа Адем предупреждава да не се поръчват и правят магии, защото Господ наказва жестоко

Интервюто по Нова ТВ е във връзка с правенето на магии.

Ходжа Адем е изключително притеснен, че все повече хора търсят някой да прави магии.

За съжаление, в последно време и мъжете,  които по принцип са скептици и не се влияят от свръхестествени сили, също посещават ходжата по различни въпроси, някои от които не се вълнуват да научат бъдещето, а за да го накарат да навреди на някого.

Живеем в 21 век, който е една високо технологична епоха.



Ние разполагаме с уникални възможности за комуникации чрез интернет с целия свят и правенето на магии не подхожда на съвременния човек.

Ако някой се изкушава да посегне към такова действие, трябва да знае, че правенето на магии е огромен грях. Магията въздейства на подсъзнателното ниво на хората.

Това е против тяхната воля и по този начин някой променя чуждата съдба.

Както знаете, всеки човек се ражда с определена съдба, която трябва да изпълни, защото тази съдба е важна на неговия дух, за да изкупи натрупаната си карма или да натрупа нови опитности.

Както ни учи християнството чрез самия Иисус Христос и закона за Любовта, който има 2 ризи, трябва да даде едната на онзи, който няма нито една.

Правенето на магия, освен че променя хода на човешките съдби, той нарушава този важен Вселенски закон.

Така както нарушаването на земните закони е наказуемо деяние и престъпниците получават някаква присъда, по същия начин, който нарушава Вселенските закони търпи наказания.

Ако сте пострадали от магии, или имате притеснения, че може да са ви направили, говорете в храма със свещеника да ви чете Киприяновите молитви.

Те са специални молитви, които разбиват направените магии.  Вижте и видеото.

Според предсказанието на ходжа Адем за предстоящите катаклизми през 2020 г., те ще бъдат по-силно изразени в САЩ. Неочаквани природни катаклизми от типа на изригнал вулкан, мощни земетресения, наводнения и други, които ще нанесат сериозни вреди на страната.

За природни катаклизми говореха преди години българските ясновидци. Но всички те бяха единодушни, че България няма да пострада.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.