Родилката Джулиана Гани с приказен Св. Валентин! (СНИМКИ)

0
384

Джулиана Гани наскоро стана майка, но това не й попречи да отпразнува подобаващо Деня на влюбените, който беше вчера!

Свети Валентин може и да е католически празник, но в България вече стана традиция всички влюбени да го отбелязват. Джулиана Гани не направи изключение, още повече че тя е наполовина италианка.

Малката Джулка роди син само преди 45 дни и продължава да се чувства все така влюбена в мъжа си Илиян Найденов.

Двамата се венчаха малко преди раждането, за да може детето да носи фамилията на родния си баща, тъй като през миналата година Джулиана Гани се разведе с първия си мъж.

Напук на очакванията, Мис Силикон не жадува за огромни букети и много подаръци, макар че Илиян все пак й ги е осигурил. Тя споделя, че е важно вниманието от мъжа до теб, видя TOPactualno.com.



„Вчера беше денят на любовта и виното! Влюбените празнувахме и бяхме опиянени от щастие!❤️

Тази сутрин обаче забелязах, че цяла вечер в социалните мрежи се е водила тежка битка “коя дама е получила най-скъп и най-голям подарък/букет”. Аз пропуснах да се запиша за участие, защото бях с любимите си момчета и бях щастлива! Илиян също се постара да ме включи в играта, но аз му казах, че с едно лале щеше да постигне същия ефект! Дано всички мъже да са получили такъв отговор.. иначе жалко!😕

Обичайте мъжете си, дами!😍Свети валентин е празника на любовта, а не на социалната мрежа!🙁🙏

П.С. Тагнете ги поне тези мъже от благодарност, дали са по 1000лв за букети…🙅‍♀️“ – написа Джули в социалната мрежа преди минути.

Вижте снимки от празника на силиконката!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.