Цветанка Ризова преживя най-кошмарната си Коледа! (Подробности)

0
423

Цветанка Ризова преживя кошмарна Коледа

Цветанка Ризова още не може да повярва на това, което й се случи. Водещата имаше отвратителна Коледа заради своя Анатоли. Известната дама изкара празниците сама, а неверния й съпруг бе в компанията на апетитна блондинка, доста по-млада от нея.

Тя получи ударът от мъжа, с когото дели един покрив повече от двадесетина години и на когото помогна в най-трудните моменти. Цветанка Ризова с връзките и влиянието си успя да изчисти огромните му дългове към банки и приятели, а той й се отплати, като я накичи с еленови рога.За същото време журналистката показа съпружеска вярност и лоялност към семейното ложе, въпреки че и тя можеше да кръшне.Прелюбодеецът от доста време се подвизава с младата си любовница, но преди се пазел. Сега съвсем го ударил през къра, като я водел на места, където всеки може да ги види.

Цветанка Ризова преживя кошмар на Коледа
Цветанка Ризова преживя кошмар на Коледа

И „благожелателите” не закъснявали постоянно да информират Цветанка за подвизите на мъжа й. Върхът на цинизмът се случил дни преди Коледа, когато двамата с надарената му приятелка отишли в тузарско заведение.

Бизнесменът запазил централно сепаре и там такива ги вършели с русокосата палавница, че дори сервитьорите, видели какво ли не, се червили от срам. А клиентите останали крайно възмутени от безочливото поведение на застаряващия мераклия и доста по-младото му гадже.



Цветанка Ризова безропотно приемала изневерите на мъжа си. Той и преди не й бил верен, но тя вече гонела петдесетака и не искала в зряла възраст да остане сама. Това пък давало карт бланш на разпасания й съпруг да вършее на главата й.

Всички приятелки и роднини я съветвали да го зареже, но тя не го правела, въпреки че той не спирал да скача в чужди кревати от години. Цветанка Ризова имала и връзките, и позициите да го изрита от семейното ложе и да започне на чисто.

След като вече постъпвал и нагло, дали водещата ще продължи за търпи болката и разочарованието на човека до себе си или най-после ще се реши да сложи точка, питат се от обкръжението й.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.