Шок: Преслава унищожи Станимир Гъмов!

1
502

Преслава не направи това, което искаше Станимир Гъмов

Преслава каза на Гъмов думи, които той ще помни за цял живот. Станимир Гъмов се опита да намери в звездата на „Пайнер” новият пристан, но тя изненадващо му даде това, което той не иска. Фолк иконата ум отразяла всякакви мераци за по-сериозна връзка и му заявила, че иска само необвързващо приятелство. С което направо го унищожила!

Близките до кукловода се възмущават, че Преси му звъни всеки ден, кокетничи с него, флиртува, дава му напразни надежди, но накрая парирала категорично чувствата му. Пред Гала в „На кафе” комикът призна в прав текст, че иска вече сериозна връзка. Той е на 41 години, с един несполучлив брак зад гърба си и иска жената до него да е сериозна, за да свият гнездо и евентуално да се радват на още един наследник.

Преслава довърши Станимир Гъмов
Преслава довърши Станимир Гъмов

Да, но желанието му този спокоен пристан да е гласовитата добричлийка ударил на камък. Защото Преслава е едва само на 31 г., на върха на славата си и обича да щурее и купонясва. А и има фобия от обвързване. Това, че не може да има връзката, за която копнее Гамео още повече го наранило. Защото в прав текст певицата му казала, че единственото, което може да му даде е приятелство и нищо повече.

Според клюката Преслава не отрязала Гъмов заради липса на физическо или духовно привличане, нито заради материалното му състояние, а защото не била готова за сериозна връзка. Но при него нещата се усложнявали. След като сценаристката Яна Борисова го отряза също, като явно му показа, че не може нито да е заместител, нито че с нея шега не бива, Станимир Гъмов вече е в безвъздушно положение.



Гаджето му го заряза още докато той беше в къщата на ВИП Брадър и той затова още повече се залепи за фолкаджийката.Тази емоционална нестабилност го кара с пълна сила да залита по чашката, а сега, след като на два стола седна на земята, нещата стават още по-страшни, тревожат се от обкръжението на актьора. Защото отказът на Преслава направо го довършил.

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. И КАК ДА ПОВЯРВАМЕ,ЧЕ ТЪЪПАТА МАНГА ПРЕСА Е ПРЕДИЗВИКАЛА ИНТЕРЕСА НА ТАЛАНТА ГЪМОВ-ТОВА МОЖЕ САМО ДА ГО РЪСИ ТАРИКАТКАТА ОТ ДОБРИЧ…

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.