Шок: Преслава унищожи Станимир Гъмов!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Преслава не направи това, което искаше Станимир Гъмов

Преслава каза на Гъмов думи, които той ще помни за цял живот. Станимир Гъмов се опита да намери в звездата на „Пайнер” новият пристан, но тя изненадващо му даде това, което той не иска. Фолк иконата ум отразяла всякакви мераци за по-сериозна връзка и му заявила, че иска само необвързващо приятелство. С което направо го унищожила!

Близките до кукловода се възмущават, че Преси му звъни всеки ден, кокетничи с него, флиртува, дава му напразни надежди, но накрая парирала категорично чувствата му. Пред Гала в „На кафе” комикът призна в прав текст, че иска вече сериозна връзка. Той е на 41 години, с един несполучлив брак зад гърба си и иска жената до него да е сериозна, за да свият гнездо и евентуално да се радват на още един наследник.

Преслава довърши Станимир Гъмов

Преслава довърши Станимир Гъмов

Да, но желанието му този спокоен пристан да е гласовитата добричлийка ударил на камък. Защото Преслава е едва само на 31 г., на върха на славата си и обича да щурее и купонясва. А и има фобия от обвързване. Това, че не може да има връзката, за която копнее Гамео още повече го наранило. Защото в прав текст певицата му казала, че единственото, което може да му даде е приятелство и нищо повече.

Според клюката Преслава не отрязала Гъмов заради липса на физическо или духовно привличане, нито заради материалното му състояние, а защото не била готова за сериозна връзка. Но при него нещата се усложнявали. След като сценаристката Яна Борисова го отряза също, като явно му показа, че не може нито да е заместител, нито че с нея шега не бива, Станимир Гъмов вече е в безвъздушно положение.Гаджето му го заряза още докато той беше в къщата на ВИП Брадър и той затова още повече се залепи за фолкаджийката.Тази емоционална нестабилност го кара с пълна сила да залита по чашката, а сега, след като на два стола седна на земята, нещата стават още по-страшни, тревожат се от обкръжението на актьора. Защото отказът на Преслава направо го довършил.

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар