МВР издирва 20-годишния Стоян под дърво и камък

0
953

Близките на изчезналия Стоян Танев са силно обезпокоени. Той е в неизвестност вече седмица. МВР го обяви за общодържавно издирване

МВР издирва Стоян Танев

Стоян Танев е от Казанлък.

Висок е 175 см и тежи около 65 килограма. Има черна коса и тъмни очи. Големи гъсти вежди. Следи от акне по кожата на лицето.

В края на месец януари Стоян е провел разговор със своя приятел Алекс Иванов.

Стоян казал, че се намира в гр. Русе, където гостува на своя приятелка. След това се върнал в Казанлък.



За последно бил видян в града. След това следите му се губят.

Приятели на изчезналия младеж споделиха, че Стоян Танев живеел със своя дядо в град Крън. Рядко поддържал връзка с неговите родители, които са разделени.

Първо подава сигнал в МВР за изчезналия си син бащата Минчо Танев. Това става на 11 февруари 2020 г.

Ако някой от вас е виждал младежа от снимката, нека се обади на тел. 112. Можете да оставите съобщение в полицията в Казанлък или в най-близкото поделение до вас.

Възможно е Стоян Танев отново да се е върнал в Русе. Може да се намира във всяка една точка от страната. Може да сте го виждали на гарата, във влака, на автогарата или в автобуса.

Затова информацията, с която вие разполагате може да ви се струва оскъдна. За полицията може да се окаже изключително важна следа, по която да открие изчезналия Стоян възможно най-бързо.

Можете също така да се обадите на бащата Минчо Танев на телефон 0878758122.

Драгомир Балтов е приятел на Стоян и разпространява информацията в различните социални мрежи. С него можете да осъществите контакт на номер 0885156341.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.