Испанка се озовава в паралелен свят?

2
612

41-годишната испанка Лерина Гарсия твърди, че изненадващо се е появила тук от паралелен свят, много подобен на нашия, в който обаче определени детайли не съответстват напълно едни на други

Необикновената история на жената, дошла от паралелен свят, започва през месец юли 2008 година, когато една сутрин Лерина се събужда в леглото си, но в следващия момент преживява най-разтърсващия шок в живота си, след като установява, че нещо не е съвсем наред със стаята. Най-напред тя забелязва, че спалното ѝ бельо е с напълно различни цветове, облечена е в пижама, различна от тази, с която си е легнала вечерта, гардеробът е поставен на друго място в спалнята, на нощното ѝ шкафче има непознат будилник, а някои други вещи в помещението напълно липсват.

паралелен свят
41-годишната испанка Лерина Гарсия твърди, че изненадващо се е появила тук от паралелен свят, много подобен на нашия, в който обаче определени детайли не съответстват напълно едни на други

Впоследствие се оказва, че тези мистериозни промени са засегнали и професионалните ѝ занимания, след като Лерина изумена открива, че отделът на компанията, за която работи, вече се помещава в друга част на сградата.

Прибирайки се от работа, озовалата се в паралелен свят испанка заварва в дома си свое бивше гадже, което приготвя вечеря в кухнята, държейки се така, сякаш двамата все още са заедно. Това вече тотално я срива психически и тя изпада в нервна криза, от която се опитва да я извади пристигналата ѝ своевременно сестра, но това само още повече влошава състоянието ѝ, след като Лерина случайно забелязва, че белегът от операция на рамото на сестра ѝ липсва.

Впоследствие тя се подлага на всевъзможни изследвания, надявайки се да намери някакво обяснение на случилото се, но получените резултати не разкриват нищо по-необичайно. В крайна сметка тя се примирява с положението, в което се намира, но и до днес продължава да твърди, че все още най-голямото ѝ желание е да се върне в своя свят, паралелен на този, в който е принудена да живее понастоящем.



loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Преди около 40 години като деца много често си говорехме различни случки подобни на този,но тогава не отдавахме такова значение,както сега се пише и говори много за паралелен свят.

  2. След като се появила в нашия свят и неможе да се върне какво се случва с двойничката(оригинала) тук в този свят.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.