Христина Котларска разкрива как родовата енергия влияе върху всеки един от вас

0
1601

Журналистката Христина Котларска и нейният гост в „Без формат“ обсъждат важната тема за родовата енергия и родовата карма

Христина Котларска

Астрологът Хули Леонис е завършил „Класическа астрология“ в Москва в Академията по астрология.

Той обяснява, че астрологичната карта дава идеален вариант на съдбата на всеки човек.

От нея се подразбира какъв е физическият, емоционален, ментален заряд на всеки човек. Какви най-големи възможности може да реализира в този живот.

От друга страна в своята практика Хули Леонис установил, че родовата енергия и родовата карма оказват допълнително влияние върху реализацията на отделните хора.



Например, в астрологичната карта на някого са заложени големи възможности за реализация и успехи. А той не може да ги постигне. И когато се направи анализ на родовата енергия, става ясно, че човекът е прекалено свързан с рода, с някой от своите родители. И тази родова енергия го спъва и му пречи да успее. Не му позволява да реализира своята собствена лична енергия.

До своята 30-годишнита човек е под влияние на хората около него. Семейство, учители, университетски преподаватели, ментори.

Ако след своята 30 година човек не успее поема своята собствена съдба, той ще изпитва един постоянен дискомфорт.

Слънце във Везни (зодиакален знак Везни) се приема в класическата астрология като слаба позиция. Слънцето показва егото. А Везните са носители на компромиси и отстъпчивост. Вкарва се идеята за партньорството.

Т.е. Везните не налагат себе си чрез своето его, а чрез другите. Ако родителите започнат да възпитават своето дете Везни да бъде налагащо се, егоцентрично и нахално, те могат да провалят неговия живот. Защото то не е създадено да бъде егоцентрично.

Обратният вариант за зодия Овен. Ако на едно дете Овен му кажат да бъде компромисно, да прави отстъпки, защото има и други хора, то ще започне да сдържа енергия в себе си. И няма да израсне пълноценно.

Още непознати, полезни и интересни факти ще научите лично от видеото долу от въпросите на Христина Котларска и от отговорите на астролога Хули Леонис.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.