Д-р Стоилов разкрива непознатите аспекти на коронавируса

0
1500

Д-р Румен Стоилов е известен у нас кардиолог и езотерик. В студиото на „Без формат“ с Христина Котларска говорят за коронавируса

Д-р Стоилов говори за коронавируса като медик и езотерик

Д-р Стоилов казва, че размерът на коронавируса е около 5 микрона.

Той спокойно може да премине през хартията и плата на защитните маските, защото плътността им е 20 микрона.

Ако не сте болни, не слагайте маска. Ако обаче сте дали положителен тест, носете маска, за да не може секретите от вашата уста да излизат вън и да не заразите останалите.

Световни учени са на мнение, че коронавирусът е заразил много хора. Те са го преболедували на крак, вероятно с леки неразположения. И вече са добре.



Ние хората сме живи същества. Но по нашата кожа и в нашия организъм живеят други живи организми. Сред тях има вируси, които не са болестотворни. Например вируса на херпес. Той се активира, когато се понижи имунитетът или душевното равновесие. Херпес на устата, когато човек се изплаши или е сънувал кошмари.

В голяма степен от тези микроорганизми ние живеем хармонично. Но следствие облъчванията от 3G, 4G и 5G тези микроорганизми започват да страдат. Нарушава се естественият баланс.

Коронавирусът няма ДНК, а РНК – рибонуклеинова киселина. Той не може да се размножава. Вирусът се закача за живите клетки посредством своите пипалца (шипчета, коронки). Той копира себе си като инжектира своето РНК и кара живата клетка да го размножи.

Учените се опитват да разработят ваксина, която да блокира белтъците на тези пипалца и да не позволи на вируса да се закачва по клетките в човешкия организъм.

Когато коронавирусът се закачи за белия дроб и той започне да работи зле, се натоварва сърцето. Затова хората със сърдечни проблеми – високо кръвно, прединфарктни, инфарктни състояния и други стават особено уязвими.

В Ухан има 10 000 антени, които излъчват 5G сигнали. В Северна Италия 5G модулите влизат в експлоатация миналото лято и вече са няколко хиляди.

Пчелите бяха първи, които реагираха на тези чистоти. След тях са птиците. Те са разцентровани и неадекватни. Накрая започват да падат.

Фондацията на Бил Гейтс и на неговата жена миналата година е разработила коронавирус. Правени са симулации ако този вирус се разпространи, каква ще бъде реакцията на хората. Колко ще загинат, колко ще оцелеят и други.

Коронавирусът се разпространява много бързо, но неговият инкубационен период е дълъг. Вече се оказа, че не е само 14, а 27 дни.

Още изключително полезни факти ще научите от кардиолога д-р Стоилов от видеото долу.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.