Ясновидката Зеви за вредата от магиите и за необходимостта от молитвите

0
707

Ясновидката Зеви гостува в предаването „Пътят“ на TV1 Play. Заедно с водещата Мария Дамянова говорят за магиите и за молитвите

Ясновидката Зеви в предаването „Пътят“

Зеви е името на една от най-силните български ясновидки от новото време.

Тя получила благословията на баба Ванга.  Точно Ванга й дала кураж да бъде ясновидка и я научила да не се страхува да казва онова, което трябва да каже и от онова, което получава като видения.

Нейните способности се проявяват, когато е на 4 години. След нещастен инцидент – взрив по време на работа, губи своя баща, а нейните способности се активират. От стреса в продължение на 3 дни и 3 нощи не могла нито да се храни, нито да спи.

Започват да се появяват видения. Всъщност дарбата на Зеви има и наследствен характер. Нейната баба била голям феномен. Тя можела даже да вдигне мъртъв човек на крака.



Зеви прави уточнение. С курс на обучение човек не може да стане феномен ако не се е родил с подобни дарби. На курса може да разшири своите познания за окултното. Но нищо повече.

Правят се спекулации, че някой бил предал своята дарба на друг човек. И новият станал голям феномен. Това не е възможно, ако вторият човек не се е родил с такива дарби.

От малка Зеви пее. Тя ходила на уроци по пиано и по пеене. Всички смятали, че ще стане певица. Но на 19 години започнала да гледа и да помага на хората. В началото изпитвала ужас да стои затворена в една стая и при нея един след друг да влизат измъчени хора с огромни проблеми.

Зеви обяснява, че няма бяла, няма черна магия. Щом има магия, това е насилие първо срещу Бога и съдбата, и второ е насилие над човешката воля.

Всеки човек се ражда с точно определена съдба. Къде ще се роди и какви ща бъдат неговите родители. За кого ще се задоми и колко деца ще има. Какво ще учи и какво ще работи. По този начин той допринася за общото благо.

Една магия е насилствена промяна на този предварително предначертан път.

Зеви е живяла в Япония. Там въобще хората не говорят за магии. Те има различно чисто съзнание.

С магии особено много се занимават на Балканския полуостров – България, Турция, Сърбия, дори в Румъния. Една от причините е завистта. Но тя присъства и в нашия фолклор, казва Зеви.

Ясновидката Зеви съветва да се кади с тамян сутрин и вечер. Достатъчни са по 3-4 зрънца тамян. Това не е трудно, нито трудоемко. Тъмните сили не могат да издържат миризмата на тамян, затова бягат от него. Той пречиства пространството.

Човек може да използва различни други видове благоухания. Те викат добрите сили да идват и да помагат.

Молитвите са чудеса, ако бъдат казани с чисто сърце и с чиста мисъл.

Отче наш“ е много, много силна молитва. Тя трябва да се казва сутрин и вечер. Отнема по 1 минута.

Киприяновите молитви противодействат на всички магии и негативни влияния. Но трябва да се четат с Василиевите молитви. Тогава резултатът е зашеметяващ.

Важно е молитвата да се казва на чисто място и с чисти дрехи.

Храмовете се строят и това е важно. Важно е Господ да има дом – къща на Земята, за да могат хората да отиват при него.

Добре е човек да се моли и със свои думи, а не да използва готови наизустени молитви. Личната молитва по-бързо лети и достига до Бога.

Още изключително полезни и непознати факти ще научите от видеото долу.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.