Силва Дончева обяснява появата на коронавируса чрез астрологията

0
1350

Астрологът Силва Дончева гостува в предаването „Честно казано с Люба Кулезич“. И дава ценни обяснения на настоящата ситуация

Силва Дончева говори за астрологичните аспекти на коронавируса

Люба Кулезич започна разговора като припомни прогнозата на Силва Дончева за 2020 г., направена в края на 2019 г. Астрологът използва думите стеснение, затваряне на граници, криза, ограничаване и други.

Самата Силва Дончева припомни, че още през април 2017 г. дала интервю, в което казала, че вижда голяма криза през 2020 г. Ще има фалити, загуба на средства и на имоти. Хората ще останат без работа. Самата тя се стресирала от разчетеното в звездната карта. Затова през декември 2019 г. решила да бъде по-мека в изказа си.

Защо се получи този световен проблем, от който пострада цялото човечество?

През 2020 г. се получава струпване на няколко тежки планети. Тази година е за „сеене“. Каквото бъде посято сега, ще се реализира през следващите 20-30 години.



На 12 януари се случи едно изключително рядко събитие. Съвпад на Сатурн и Плутон. Винаги се изчиства старото и се заражда новото. Такъв съвпад се реализира веднъж на 33 до 36 години.

Такъв съвпад е имало 2 години преди Великата френска революция.

Такъв цикъл е започнал през 1914 г. – началото на Първата световна война.

През 1947 г. е следващият цикъл. През през ноември 1987 г. е поредният съвпад. Умира Леонид Брежнев и след него начело застава Горбачов. Той поставя началото на перестройката.

След първия аспект на 12 януари 2020 г., на 21 декември 2020 ще се случи втори аспект. Голям съвпад на Юпитер и Сатурн в знака на Водолей.

Физическото проявление ще се реализира чрез новото управление на света – в ръцете на технократите. Нови диктатури и нови закони ще се проявят. А нематериалната част е пълен контрол от високите технологии и от изкуствения интелект.

Правят сравнение на коронавируса с коронната чакра. Човек през последните десетилетия живее чрез ниските си чакри на физиология. Ядене, плътски потребности, развлечения. Коронната чакра е връзката с Бога.

Още полезни и важни факти ще научите от видеото долу.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.