Хората се чудят откъде да намерят пари за храна, а вие искате да не ходят на работа!

2
2812

Калин Терзийски изригна в подкрепа на хората, които нямат друг избор, освен да излязат от дома си, за да спечелят пари за храна!

„ТОВА Е!

Няма да приема по никакъв начин някой, разполагащ с каквато и да е власт, включително и лекар, в момента да отправя жестоки укори към „хората“ към обикновените хора по улицата, заплашвайки ги, че ако не са отговорни, няма да бъдат (едва ли не) лекувани, защото ще претоварят и без друго „крехката система“.

Калин Терзийски
Калин Терзийски се обяви в подкрепа на хората

Не! Не пипайте хората! Тия хора, бедните, обикновените (защото наистина повечето хора са такива), които всеки ден пътуват с градския транспорт, които отиват в предприятията, които губят работата си, които се чудят откъде да намерят пари за храна, а вие искате от тях хем да не ходят на работа, хем да са отговорни, хем да имат пари за струващите по пет лева маски, хем да си купуват струващия 17 лева дезинфектант. Обикновените хора, които никога нямат думата, които винаги са понасяли най-голямото тегло, които винаги са били най-малко защитени, които винаги на всичкото отгоре са били обвинявани; и сега пак разни наглеци ги обвиняват в „безотговорност“. Че с „безотговорното си поведение ще разрушат и без друго крехката система на здравеопазването“.

Първо: Защо е крехка системата, мамка ви, наглеци такива? Защо, вие директори на болници, професори, зам министри и министри, завеждащи отдели и какви ли не шефчета, полудиректори и зам директори, политици и управители – защо не я направихте малко по-малко крехка?



Защо някой от „изискващите отговорност“ и налагащите мерки не наложи мярката да се мобилизират за произвеждане на дезинфектанти безбройните заводи за алкохол? Защо не се раздават безплатни маски и костюми за всички работещи? Защо не беше поискана „отговорност“ от крупните производители, от всички тия, които сега повишават печалбите си чрез узаконена спекула?

Крехката здравна система е на фона на огромните мерцедеси на лекари, които слагат стентове без нужда и взимат заплати от 54 хиляди лева. И на черните бугатита и поршета на политици, управници и всевъзможни шефове на какво ли не, които направиха обществения интерес личен и заживяха като в земен рай за свине.
Това е.

ПП …
аз съм лекар и повечето ми приятели са лекари 🙂 но аз не говоря за добрите и свестните лекари, каквито са мнозинството, а за тия, които се възползват от позицията си, за да изискват, да властват, да извиват ръцете, и да се държат господарски с нещастните хора, защото осъзнават, че могат да ги държат в положение на зависимост – чрез страданието. И страха.“

Източник: Фейсбук

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. „Поздравявам“ с тази песен на Азис, ИЗРОДА Бойко Методиев Борисов, за всичките му малоумни и диктаторски действия, които прилага над българския народ и го мори бавно, но сигурно!!! С най-искрени пожелания да му се случи това, което пее Азис в тази си песен!!!!!!! https://www.youtube.com/watch?v=y4NA6-almUs

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.