Стойчо Керев разгадава констатирана неотдавна мистерия

0
1338

Журналистът и продуцент Стойчо Керев и неговият гост разгадават световна мистерия, която е констатирана неотдавна

Стойчо Керев

Гост в култовото предаване “Новото познание” е проф. Бойко Рангелов.

Проф. Бойко Рангелов е уважаван български учен от Минно-геоложкия университет “Свети Иван Рилски”.

Темата е свързана със Земята и с мистериозно бучене. То е засечено от апаратурата и предизвика невиждан научен интерес.

Интересна е и датата – 11.11.2019 г. Проф. Бойко Рангелов казва, че нумеролозите биха могли да направят интересно тълкувание на числата.Това бучене представлява много силни сигнали в продължение на 40 минути. Те напомнят на онези звуци, които се чуват след изключително силни земни трусове.

Разликата е, че на 11.11.2019 г. не е имало абсолютно никакво земетресение. Ако имаше чувствителните апарати са щели да го засекат.

Апаратурата отчита дори вибрациите на взривовете. Без значение дали са подводни или земни. Военните се опитват да прикриват ядрените взривовете като ги извършват в момент, в който се случват земетресения.

Но техните опити не са успешни. Защото вибрациите на един взрив са коренно различни от вибрациите на трус.

Обследванията показали, че източникът на труса, за който проф. Рангелов говори в началото е в област между Мадагаскар и Африка. В Индийския океан, а той е най-загадъчният от всички океани на планетата.

Обследването е извършено от учените геолози. Те откриват една магмена камера, която е на дълбочина до 25 километра. От първата се е образувала втора магмена камера плитко и близо до кората на Земята. При дълбочина от 2 до 3 километра. От втората камера се е образувал подводен вулкан близо до остров Майорка. Въпросният вулкан е бил регистриран.

До тук всичко е нормално. Но сигналите, които са били засечени са имали идеална синосуидна форма. Проф. Хелън Робинсън от университета в Глазгоу казала, че тези сигнали са прекалено симетрични. Не нея не й се вярва да имат природен произход. И след нейното изказване започнали конспиративните теории.

Новите предположения на учените са изпитание на геотектонично оръжие, което предизвикало въпросното трептене на Земята. Втората е свързана с рептилите, които обитават подземните пространства под Индийския океан. Според едни конспиратори, рептилите напомнят, на човечеството, че са се активирали. Според други, тествали техните технологии, но положението излязло извън контрол.

Още интересни и непознати факти ще научите лично от видеото долу.

 

loading...