Стойчо Керев разгадава констатирана неотдавна мистерия

0
1337

Отново една завладяваща тема

Стойчо Керев

Българският топ журналист и продуцент Стойчо Керев и неговият гост разгадават световна мистерия, която е констатирана неотдавна.

Гост в култовото предаване „Новото познание“ е проф. Бойко Рангелов.

Проф. Бойко Рангелов е уважаван български учен от Минно-геоложкия университет „Свети Иван Рилски“.

Темата е свързана със Земята и с мистериозно бучене. То е засечено от апаратурата и предизвика невиждан научен интерес.



Това бучене представлява много силни сигнали в продължение на 40 минути. Те напомнят на онези звуци, които се чуват след изключително силни земни трусове.

Апаратурата отчита дори вибрациите на взривовете. Без значение дали са подводни или земни. Военните се опитват да прикриват ядрените взривовете като ги извършват в момент, в който се случват земетресения.

Но техните опити не са успешни. Защото вибрациите на един взрив са коренно различни от вибрациите на трус.

Обследванията показали, че източникът на труса, за който проф. Рангелов говори в началото е в област между Мадагаскар и Африка. В Индийския океан, а той е най-загадъчният от всички океани на планетата.

Обследването е извършено от учените геолози. Те откриват една магмена камера, която е на дълбочина до 25 километра. От първата се е образувала втора магмена камера плитко и близо до кората на Земята. При дълбочина от 2 до 3 километра. От втората камера се е образувал подводен вулкан близо до остров Майорка. Въпросният вулкан е бил регистриран.

До тук всичко е нормално. Но сигналите, които са били засечени са имали идеална синосуидна форма. Проф. Хелън Робинсън от университета в Глазгоу казала, че тези сигнали са прекалено симетрични. Не нея не й се вярва да имат природен произход. И след нейното изказване започнали конспиративните теории.

Новите предположения на учените са изпитание на геотектонично оръжие, което предизвикало въпросното трептене на Земята. Втората е свързана с рептилите, които обитават подземните пространства под Индийския океан. Според едни конспиратори, рептилите напомнят, на човечеството, че са се активирали. Според други, тествали техните технологии, но положението излязло извън контрол.

Още интересни и непознати факти ще научите лично от видеото долу.

След успешния филмов проект „Измамна реалност“, Стойчо Керев написа и книга със същото заглавие. Можете да си я купите и от Билла.

Книгата на Стойчо Керев можете да закупите и от верига Билла Сн: „Новото познание“

 

loading...