Българин уби своята съпруга и дете, и сложи край на своя живот

0
837

Страшна трагедия се разигра днес у нас! Двойно убийство и самоубийство. Съпруг, съпруга и техният син не са между живите

Двама уважавани треньори по плуване във Велинград вече не са сред живите

Днес около 10 часа е подаден сигнал на тел. 112.

Причината е страшен скандал, който се разразил в съседен апартамент в сграда във Велинград.

Чували се викове и писъци.

На място пристигат екипи на РУ на МВР във Велинград. В жилището са открити три трупа. Жена, младеж и мъж.Пристигналият екип на Спешна помощ потвърдил, че и тримата са мъртви. Телата са откарани за аутопсия в Съдебна медицина.

Първата версия, по която разследващите работят е следната.

Разразил се голям скандал между двамата съпрузи. Причината все още не е ясна. Мъжът на 68 години взел нож и наръгал съпругата си. Жената е на 58 години. Намушкал и своя син на 23 години. След това сложил край и на своя живот.

Възможно е хронологията да е различна. Първо синът да е бил убит, а след това съпругата. Аутопсията ще внесе яснота.

Разследващите ще имат много работа, докато успеят да открият причините за скандала и за трагедията.

Може да са финансови въпроси. Може двамата съпрузи да са имали лични проблеми, които ескалирали заради извънредното положение в страната. И необходимостта хората да седят затворени по домовете си. А техният син да се е опитал да ги разтърве и също да е станал жертва.

А може сценарият да е обратен. Проблемите да са били между бащата и синът, а майката да се е опитала да внесе мир в отношенията. Но без успех и също е станала жертва.

Лошото е, че убиецът Велчо Клешков и неговата съпруга Йорданка Пенина са известни и уважавани във Велинград хора. Двамата са треньори по плуване в СК „Белмекен“ в града. Техните възпитаници са носители на множество отличия и медали от престижни състезания.

Затова трагедията не е само за близките на загиналите. Тя е и изключително сериозна обществена загуба.

Техният син Влади тренирал баскетбол.

Колегите и възпитаниците са потресени. Описват семейството като кротки, възпитани и изключително работливи хора. Йорданка Пенина постоянно четяла и ходела на спортни курсове. Искала да дава най-доброто на своите спортисти.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.