Докато полицията пълни бюджета с глоби от майки без маски, убийците са на пътя!

0
403

Адвокат Елена Гунчева е бясна след смъртта на Милен Цветков. Журналистът си отиде от този свят по наистина нелеп начин!

Елена Гунчева изригна след случилото се с Милен Цветков:

Милен Цветков
Поклон пред паметта на Милен Цветков

“Един журналист – Слави Ангелов беше пребит до безсъзнание в столицата.

Един друг, много неудобен за управляващите журналист, който си позволи да задава неудобни въпроси за “пандемията” и “вируса”, днес загина отново прпи “инцидент”.

Има инциденти, които граничат с убийства. И които, макар и винаги да си остават в официалната история като инциденти, остават в съзнанието на хората по друг начин. Като например “инцидентът” с принцеса Даяна. Много подобни инциденти. И странно – все с неудобни на властта. Инцидентите с близките до управляващите обикновено се разминават с натъртен врат и липса на бельо.И все пак косвените убийци са управляващите. Заради модела на разни пубери с лъскави джипове, купени от богатите родители, научени само да заповядват и да сеят разруха и смърт. Младежи, научени от богаташчетата, че светът им е длъжен. Ненаучени на възпитание и ценности. Ненаучени на работа….

А докато полицията стръвно работи за пълнене на бюджета с глоби, събрани от майки, извели децата си на разходка без маски и пенсионери, седнали на пейки, убийците са по улиците!

Защото безотговорната и некадърна държава УБИВА!”

Източник: Фейсбук

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.