На Гергьовден малкият принц Арчи отпразнува своя първи РД (+видео)

0
385

Първият рожден ден на принц Арчи беше отпразнуван в изключително тесен кръг. Едната причина е пандемията от коронавирус

Малкият принц Арчи през лятото на миналата година на държавно посещение в чужбина с неговите родители

Втората причина е свързана с оттеглянето на неговите родители от кралските ангажименти.

Ако пандемията от коронавирус не се беше разразила по този начин, принц Хари и Мегън Маркъл щяха да организират детско тържество.

Ако двойката не беше напуснала Бъкингамския дворец, на Острова щяха да бъдат организирани редица прояви. С тях празникът на последния правнук на кралица Елизабет Втора щеше да бъде отчетен подобаващо.

Но днес малкият принц Арчи отбеляза своя първи рожден ден в изолация. Компания му правиха само неговите родители.



Мегън чете детска приказка, а принц Хари снима своя вече доста пораснал син.

Принц Арчи наистина е пораснал. Има израсли зъбки. Прилича на дете, а не на бебе. Има си косичка. И най-вече, изцяло е одрал кожата на принц Хари и на своята баба принцеса Даяна.

Не пропускайте и видеото долу. То е заснето в новия дом на семейството в Лос Анджелис.

Неговата цел не е само да бъде отбелязан първият рожден ден на принц Арчи. Ричът, който видеото ще постигне, има за цел да събере средства, които отиват за гладните деца.

Пандемията от коронавируса не изплаши принц Хари и Мегън Маркъл. Те станаха доброволци към фондация, която се грижи за болни хора.

В медиите и в социалните групи се появиха кадри от охранителни камери. Тези кадри са предоставени от обитателите на имотите.

На тях се вижда как принц Хари и Мегън Маркъл пристигат на адреса. Носят торби с провизии. Те са с предпазни ръкавици и с маски на лицата.

Подават храната, махват на хората и си тръгват. Заради пандемията не могат да разговарят с тези хора. Но пък за тях фактът, че внукът на британската кралица и син на принцеса Даяна ги обслужват, ги зарежда с добро настроение. И те споделят, че понасят несгодите много по-леко.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.