Виктория и Дейвид Бекъм хвърлиха истинска бомба с тази новина

0
233

Новината бе разпространена от няколко издания по света

Една от най-известните светски двойки в световен мащаб – Виктория и Дейвид Бекъм, хвърлиха истинска бомба с новината, която съобщиха.

Оказва се, че след дълги години заедно, Виктория и Дейвид Бекъм се разделят.
Шокиращата новина бе съобщена от няколко издания по света. Те обаче побързаха да направят уточнението, че решението за раздялата на светската двойка, е временно.

Дейвид Бекъм
Новината бе разпространена от няколко издания по света

Причината за това са работните им ангажименти. На бившия футболист Дейвид Бекъм му предстои да замине за САЩ. От там той ще движи нещата около футболния си отбор.
За сметка на това неговата половинка ще остане на Острова. Именно там тя ще се концентрира върху своята кариера на дизайнер. Децата също ще останат при майка си.

Близки до Виктория и Дейвид Бекъм обявиха, че няма никакво място за притеснение. Те твърдят, че отношенията в семейството са перфектни. В подкрепа на думите си те посочват, че двамата са прекарали страхотно времето си заедно под карантина в имението си в Котсуолд, пише blitz.bg.



Тези дни стана ясно, че бившият футболист възнамерява да прави собствено кулинарно шоу. 45-годиншият Дейвид вече води дискусии с BBC и Netflix за възможността да създаде предаване с кулинарна насоченост. Ако се стигне до споразумение, то ще бъде разработено от неговата компания – „Studio 99“, пише dnes.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.