Ето кой всъщност е Делян Пеевски!

0
270

Истината: Делян Пеевски работи 20 години само на държавна служба, но има 4 млн. за дарения за COVID-19. Как е възможно това, се чудят мнозина!

Ето я кариерата на Делян Пеевски:

„На 21 години (2001г.) е назначен за парламентарен секретар в министерството на транспорта и директор на Пристанище Варна (без да има образование подходящо за нито една от двете позиции).

Делян Пеевски
Делян Пеевски дари 4 милиона за битка с коронавируса, макар да е бил 20 години само на държавна служба

На 25 години (2005г.) е назначен за следовател в стопански отдел на Столичната следствена служба, макар че според закона за тази длъжност се изисква двегодишен стаж. Назначен и за заместник-министър на държавната политика при бедствия и аварии в правителството на Сергей Станишев. Там той наблюдава Държавния резерв. Става и член на междуведомствената комисия, която издава лицензите за търговия с оръжие.

На 27 години (2007г.) срещу него има повдигнато обвинение за изнудване в следствие на сигнал от Изпълнителният директор на „Булгартабак“ Христо Лачев, но липсват доказателства и делото е прекратено.На 29 години (2009г.) той става депутат и член на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред.

На 30г. (2010г.), като депутат, става член на Комисията по правни въпроси.

На 33г (2013г.) е избран за председател на Държавната агенция за национална сигурност (ДАНС). Под натиска на последвалите протести срещу това назначение и широкия отзвук, не само в България, но и в Европа, Народното събрание единодушно отменя това свое решение.

На 34 години (2014г.) е избран за Евродепутат, но се отказва от поста си!

На 37 години (2017г.) е избран отново за Народен представител.

На 39 години (2019г.) е избран отново за Евродепутат и отново се отказва.“

Източник: Фейсбук страницата „Ние Гражданите“

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.