Калина Паскалева сама се хвали: Аз съм отлична студентка!

0
206

Калина Паскалева сама си честити студентския празник!

Журналистката Калина Паскалева, известна с това, че подкрепя безусловно Бойко Борисов и ГЕРБ, реши сама да си честити 8 декември. Ето как го направи във Фейсбук:

Калина Паскалева
Калина Паскалева е отлична студентка

„Честит ми 8-ми декември. Ще се похваля, че до момента всичките ми оценки от текущ контрол в университета, са отлични. Вчера защитих курсова работа по “Академично писане” и получих 5:50.

Присъствам на всички лекции и упражнения в онлайн среда и ми е изключително интересно. Моята специалност – ПУБЛИЧНИ ИНФОРМАЦИОННИ СИСТЕМИ – изучава работата на информационните центрове в ЕК, дискутира техни решения, разглежда използване на различни стандарти в различни институции. Нова е – от три години се изучава. Препоръчвам, който се чуди какво да запише като завърши 12-ти клас, да се пробва с нея. Софийският университет е най-високата топка, но със сигурност си заслужава.

Весело изкарване на всички студенти! И не забравяйте – Универститетът на живота продължава вечно“



Калина Паскалева е и писател. Тя е автор на книгата „Дневниците на една к….“, което предизвика толкова полемики, тъй като мнозина подозират, че вътре описва собствения си живот.

Журналистката, нашумяла в „Островът на изкушенията“, често попада в полезрението на хората чрез Фейсбук публикациите си. Тя открито брани властта и атакува при всеки удобен случай президента Радев.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.