Николай Бареков за Каракачанов и Джамбазки: Взех ги от улицата, а те ми забиха нож в гърба!

0
106

Николай Бареков разби Красимир Каракачанов и Ангел Джамбазки!

Бившият евродепутат и журналист Николай Бареков злепостави жестоко двама от някогашните си съмишленици Красимир Каракачанов и Ангел Джамбазки. Той ги унизи публично чрез Фейсбук, публикувайки свои снимки с тях, над които написа:

Николай Бареков
Николай Бареков съсипа Джамбазки и Каракачанов

“Тез двамата неблагодарници ги намерих на улицата преди 8 години. Нямаха хляб на масата, може да се каже… Единия на работа го взех в ТВ 7, другия го направих евродепутат. Двамата ми забиха нож в гърба и продадоха за много крадени пари съвест, идеали и избирателите. Днес са вече подлоги на Борисов, мултимилионери и гербаджии. Народът не може да ги понася и скоро ще ги линчува. Те са нагли, пиянстват денонощно, срамят рода си и продават като за последно българския народ. Какво да е наказанието за подобни негодници и разбойници?”

Днес Каракачанов е министър на отбраната, а Джамбазки все още е евродепутат. За разлика от Бареков, чийто мандат в Европа приключи и в момента е безработен.

Николай Бареков има открита вражда с Ангел Джамбазки. От години той публикува във Фейсбук явни обиди за него и постоянно го изкарва с обратни наклонности.Бившият журналист все още е опозиция на Бойко Борисов, въпреки че е извън политиката.

“Общи листи на ГЕРБ с техните отрепки ВМРО, СДС и ко ще ги направи тлъста мишена” – пише още Бареков.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.