Емануела за Николаос Цитиридис: Имитаторът на Слави е пълен провал!

0
152

Емануела изригна срещу „Шоуто на Николаос Цитиридис“!

Певицата Емануела направи на пух и прах предаването на Николаос Цитиридис. Ето как избухна срещу него във Фейсбук:

Емануела
Емануела срина Цитиридис

„Екипът на жалкия имитатор на Слави Трифонов, може да се откаже да ме кани да участвам в шоуто им, защото Аз уважавам оригинала, и не се занимавам с бледи копия!

Напъните Ви за автентичност си остават напълно неуспешни, както и цялото псевдо шоу е ПРОВАЛ.

Сигурно на сценаристите, ако имате въобще такива, гаргарата с изказването на Киро Скалата относно 5G и чипирането, което цитирах и уточних, че е „COPY/PASTE“, може и да им е забавно, но за зрителите ви въобще не е такова, което си личи по срамно ниския рейтинг на скучноватото предаване.



Да приписвате тези думи за мои, въпреки че съм уточнила първоизточника, е най-малкото аматьорско, но вече уточнихме липсата на професионализъм при вас…
Скрити зад прозрачната завеса на псевдо хумора си, се опитвате да насаждате твърдения, убеждения и инсинуации, които далеч не са продиктувани от здравия разум, а от задължението да СЛУГУВАТЕ на нечии интереси.

ОК, изпълнявайте поръчките си, и без това сте се превърнали в един телевизионен Ali Express, изкарвайте си заплатата, но НЕ НА МОЙ ГРЪБ, и без да си позволявате да злоупотребявате с името ми !!!#бтв“

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.