Честито! Венелин Петков си намери нова работа за чудо и приказ

0
313

Венелин Петков и неговото семейство изпрати 2020 г. с неприятни емоции

Венелин Петков започна нова работа и е щастлив Сн: ФБ

Внезапно от БТВ оставиха без работа директора на новините. Вторият удар под кръста беше, че на неговото място сложиха приятеля на Венелин Петков Антон Хекимян.

Но както се казва, Нова година нов късмет.

И както разбираме от репортерите на standartnews.com, частно училище в София назначило Венелин Петков на работа.

В момента българският топ журналист преподава на средношколци. Обучава ги на журналистика, масови комуникации, реализация и професионален опит.



Нищо чудно да научим след някой ден,  че двамата с Гена Трайкова са започнали да работят и за друга ТВ медия.

Наскоро Гена Трайкова също напусна БТВ. За нея все още не се говори с какви проекти ще се ангажира.

Но и тя ще намери своето подходящо място. Хора като тях, които имат богат професионален опит и се отлично познати на обществото винаги ще бъдат канени от добри работодатели.

Преди Нова година БНТ свали от ефир предаването „Вяра и общество“ от екран. Авторът и водещ д-р Горан Благоев остана без работа. Но не за дълго.

ТВ Евроком го покани да работи за тази медия. Сега  Горан Благоев прави предаването „Памет без давност“. Предаването се излъчва на живо всяка събота от 19:00 часа.

Друг топ журналист, който беше принуден  да остане без работа е Ани Цолова. След недоразумение в предаването „Здравей, България“ Ани беше отстранена от работа.

В момента тя се радва на прекрасна нова кариера. Ани Цолова започна свой собствен проект, свързан с масовите комуникации.

“Говори, за да те видят”. Топ журналистката започна да обучава хора от света на бизнеса. На комуникациите и администрацията как да се държат на публични места. Как да комуникират правилно в делова среда. Как да поднесат своите вербални и невербални послания до хората, които трябва да ги разберат.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.