Проф. Филипов разкрива най-новите открития за извънземните

0
554

Астрофизикът проф. Филипов гостува пред камерата на списание „Осем“

Проф. Филипов в интервю за  списание „Осем“

Заедно с главния редактор и водеща на формата Ганета Сагова разговарят за извънземните.

Проф. Лъчезар Филипов е един от малцината български учени, който застава открито и смело заявява, че НЛО съществува. И отстоява своите позиции.

Той организира в България няколко световни научни конференции за извънземните.

Последната се проведе в Хасково през 2018 г.



Във фолклора на различните държави присъстват митични същества. Гноми, феи и други. За да ги опишат хората, значи, че са ги виждали по някакъв начин.

Когато проф. Филипов бил в Норвегия и в другите скандинавски държави, там навсякъде има статуйки на джуджета. Когато ги запитал защо е така, те му отговорили, защото са част от техния фолклор.

Да не забравяме за първобитните хора, които рисували извънземни по стените на пещерите. Ако не са ги виждали не биха могли да ги нарисуват.

Доказани в професията военни са разказвали как НЛО е кръжало над техните бази. Включително и над Фукушима. Били са блокирани ядрени оръжия. Според професора това е някакво ниво на контрол над земляните. Както и наблюдение върху това докъде можем да докараме една унищожителна ситуация.

Не пропускайте видеото долу.

Ще разберете защо извънземните не контактуват активно с нас. Какъв е смисълът на житните кръгове? Какво се е случило с няколко жени от Москва, които влизали няколко пъти в летяща чиния на извънземни? Може ли човек да се научи да влиза в контакти с извънземните?

Ще научите какво казва проф. Филипов и за пандемията Ковид-19.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.