Любимите храни на холивудските звезди

0
331

Любимите храни на холивудските звезди

Ясно е, че ние, „обикновените“ хора, имаме свой собствен любим тип ястия. Но замисляли ли сте се някога коя е най-предпочитаната храна на любимата ви знаменитост?

Ето списък с няколко знаменитости и техните любими ястия. Някои от тях са дори малко странни…

Бети Уайт

93-годишната актриса и активистка обожава хот дог, пържени картофи, картофени чипсове и червени вина. Може би това са част от нещата, на които трябва да се отдадете, ако искате да живеете дълго?

Марая Кери



Тази легендарна изпълнителка не се срамува да каже, че любимото ѝ ястие е пица. Като не особено здравословна храна, пицата е известна с това, че помага за затлъстяване и не е изненадващо, че тя пречеше на Марая, която трябваше да я избягва, за да отслабне, след като роди близнаците си.

любимите храни на холивудските звезди

Кейт Босуърт

Кейт е забелязана да казва, че любимото ѝ ястие са спагети Болонезе. Въпреки че е придирчива към това кой готви любимото ѝ ястие, тя признава, че баба ѝ прави чудеса в кухнята.

Крис Прат

Крис е известен с невероятната трансформация на тялото си. „Всъщност отслабнах, ядейки повече храна, но ядейки правилната храна“, споделя той.

Има данни, че той консумира по цели 4000 калории на ден и пие много вода, в комбинация с тежки тренировки.

Гал Гадот

Какво яде Жената Чудо всеки ден? Основната цел на Гал Гадот е да се увери, че дъщерите ѝ се хранят здравословно. А самата тя започва деня с обилна закуска, състояща се от яйца, плодове, зелени смутита и кафе.

Основните ястия в семейството ѝ се състоят от риба и пиле, както и много варени или сурови зеленчуци. Що се отнася до закуските, тя избира пресни плодове и зеленчуци и тост от авокадо.

Бившата Мис Израел не се лишава от бургери, шоколад или сладолед, но всичко при нея е свързано с контрол на порциите.

Джиджи Хадид

Моделът признава, че обича хамбургери. „Моят личен девиз е„ Хранете се чисто, за да останете във форма, но и похапвайте бургер, за да сте здрави“.

За закуска красавицата избира бъркани яйца, бекон и препечени филийки с кафе. Що се отнася до сладките лакомства, любимото на Джиджи е сладоледът Grasshopper Pie.

Скарлет Йохансон

Красавицата обича да си похапва пилешки крилца и никога не го е криела. Особено тези, които са покрити с оцет и масло…

Бритни Спиърс

Бритни признава, че е луда по шоколада. На въпрос коя е любимата ѝ храна, тя казва: „Шоколад. Определено шоколад. Много шоколад“.

Шоколадът е невероятно пристрастяващ и не е изненада, че е толкова обичан, особено от жените. Добър избор, Бритни.

Дженифър Лопес

Дните, когато пицата беше любимата храна на Джей Ло, отминаха. Сега вече звездата се отнася много сериозно към храната си. Тя консумира само пресни, органични, добре балансирани храни, базирани на протеини. Певицата и актриса също избягва алкохола и единствената преработена храна, която консумира, е протеин на прах.

Скалата

За да имате мускулесто тяло като Дуейн „Скалата“ Джонсън, трябва да ядете много месо. Филе и пиле са в ежедневното му меню, съчетани с ориз или печени картофи и прясна салата.

Вместо кафе, един от най-добре платените холивудски актьори избира енергийни напитки с вкус на плодове плюс 3 литра вода на ден! Заедно с диетата си на месо, Джонсън тренира пет дни в седмицата по 75 минути.

Кейти Пери

Кейти Пери обича гъбите не само защото са здравословни, но и защото имат страхотен вкус. Тя особено харесва трюфелите, най-скъпият вид гъби в света, с цени, които достигат до 2200 долара за килограм.

Миранда Кер

Този австралийски модел стана известен още през 2007 г. като един от членовете на Victoria Secret Angels. Любимата ѝ храна е авокадото. Основната причина е фактът, че тя може да използва плода като храна за стомаха, за косата и за лицето.

Не е изненадващо, че красавицата изглежда толкова добре, щом любимата ѝ храна е нещо толкова здравословно!

А коя е вашата любима храна? Поръчайте я от  foodpanda.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.