Честито: 2 медала извоюва ансамбълът по художествена гимнастика

0
531

Българският флаг беше издигнат, българският химн прозвуча

Два медала – златен и сребърен спечели ансамбълът по художествена гимнастика Сн: Българска федерация по художествена гимнастика

Ансамбълът по художествена гимнастика на България извоюва златен медал на финала на 5 топки от Европейското първенство по художествена гимнастика в град Варна.

Вторият медал е сребърен за съчетанието на два чифта бухалки и три обръча.

Браво на талантливите и упорити златни български момичета Мадлен Радуканова, Симона Дянкова,  Лаура Траатс, Ерика Зафирова и Стефани Кирякова!

Специални поздравления за старши треньора на отбора Весела Димитрова и за помощник треньора Михаела Маевска! Поздравления за отличната работа на  Деспа Кателиева – директор на националните отбори и за Илиана Раева – президент на БФХГ!



Изключителни заслуги за тези огромни успехи имат  танцовият педагог Елица Павликенова и хореографът Елица Луканова. Огромни благодарности заслужава
кинезитерапевтът на отбора Георги Ряхов, който се грижи нашите златни момичета винаги да бъдат в отлично физическо състояние.

Поздравления за съдийките Филипа Филипова и Даниела Велчева!

От Българската федерация по художествена гимнастика изказват благодарности на всички фенове в залата във Варна. Благодарение на Вашата подкрепа и аплодисменти, нашите грации са се чувствали отлично и са били по-малко стресирани от жестоката конкуренция.

За постиженията на Боряна Калейн и на Катрин Тасева ще научите ТУК.

*****

*****

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.