Месечен хороскоп за зодии Козирог, Водолей и Риби

0
314

Научете какви изненади и предизвикателства са подготвили звездите за вас

Това е вашият хороскоп за месец ноември Сн: ФБ

Началото на всеки един нов месец е изпълнено с надежда за нещо ново и по-прекрасно.

Това важи и за началото на есенния месец ноември.

КОЗИРОГ
Звездите през целия месец ноември вещаят безброй възможности за най-доброто развитие на вашите лични връзки на всички представителите на зодия Козирог. Според вашия ноемврийски месечен хороскоп през последната четвърт от годината ще се появят нови членове  във вашето семейство. За никого не е тайна, че най-големите изненади са онези, които са неочакваните.  Точно така ще се получи и при вас. Ако досега не сте успели да намерите нови приятели или голямата любов, то сега голямото  щастие направо ще ви взриви.

Щастието не трябва да замъглява вашето съзнание.
Опитвайте се да ходите по-рано на работното място от обичайното. Тази ваша инициатива ще бъде забелязана от вашите шефове. И след няколко месеца ще ви донесе възможности за повишение, за командировки или ще ви изпратят на интересно професионално обучение.



ВОДОЛЕЙ
За щастие през настоящия месец ноември напрегнатото при вас положение най-после ще се балансира. Звездите се намират в стабилна позиция. Вие ще успеете да се справите с всички ваши проблеми, които са тровили живота  ви до този момент. Задължително посветете свободното си време на вашите близки хора. Използвайте пълноценно спокойния период, за да развивате и заздравявате личната си връзка.

Насочете вниманието си само към важните, истинските и съществените за вас неща. Не позволявайте на никакви дреболии да ви разсейват. Помислете и за себе си. Обърнете внимание на вашето здраве. Поглезете се с почивка. Отидете на спа или на масажи.

РИБИ
Месец ноември ви носи голям професионален успех. Най-интересното е, че ще съумеете да постигнете дългосрочно примирие с ваши стари и отявлени врагове. Така вие ще имате възможност да забравите онези проблеми, които ви тормозят.

Оставете служебните си проблеми настрани. В края на всеки работен ден се отдавайте на пълноценна почивка, която напълно заслужавате. Обръщайте по-голямо внимание на всички приятни за вас неща, които ви правят щастливи.

Не забравяйте, че напоследък вие следвате високо работно темпо. Ако продължавате така, ще навредите на вашето здраве.

Вашите деца имат нужда от вас. Прекарвайте възможно по-продължително време с тях, съветва horoskop.com.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.