Знаете ли, че… създателят на “Приятели” е гей

0
288

Дейвид Крейн никога не е криел своите наклонности, но малцина ги знаят, тъй като не ги афишира!

Кой не знае Марта Кауфман и Дейвид Крейн?! Това са двете имена, които измислят най-култовия ситком за всички времена “Приятели”.

Какво обаче всъщност знаем за тях? Истината е, че Дейвид Крейн е открит хомосексуалист и дори е омъжен.

Дейвид и Марта
Дейвид Крейн и Марта Кауфланд са гениите, които стоят зад “Приятели”

Да, създателят на “Приятели” живее в брак от много години с Джефри Лейн, който е изпълнителен продуцент на друг хитов ситком от 90-те – “Луд съм по теб”.

Двамата са лудо влюбени и са женени. Това стана ясно за цял свят по време на премиерата на “Приятели: Отново заедно”, която се излъчи преди няколко месеца. Във филма Крейн споменава, че има съпруг.Всъщност именно тяхната хомосексуална връка осигурява един от персонажите на “Приятели”. Лиса Кудроу е открита за ролята на Фийби от Джефри, който работи с нея в “Луд съм по теб”, където тя играе сервитьорка.

“Търсихме дълго време Фийби, но не попадахме на точния човек. Тогава съпругът ми работеше по “Луд съм по теб” и ми каза “Фийби е при нас, взимай я”, споделя Дейвид Крейн.

Всичко това се случва преди 28 години, а Дейвид и Джефри са заедно и до днес. Любовта им се оказа като от приказките, макар и облечена изцяло в костюм.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.